Monday, July 1, 2013

1 vuotta, 0 kuukautta, 1 päivä

Kyllä, laps on nyt vuoden ikäinen.

Juhlat meni kyllä mainiosti. Melkoinen härdelli, vaikka paikalla oli vaan sisarukset ja vanhemmat. Parisenkymmentä vierasta, josta puolet lapsia - ja silti puuttui vielä pari aikuista ja pari lasta. Laps vaikutti nauttivan ja viihtyvän, samoin kuin muut lapset (erityisesti pienimmät, jotka silmät suurina seuraili isompien meininkiä).

Upeita lahjoja ja liikutuksen pala kurkussa, kun lapselle laulettiin onnittelua. Huomiosta laps nautti ja pelleili ja kujeili minkä kerkesti - kuulemma ihan kuin äitinsä lapsena.

Ihania muistoja, toivottavasti ei unohdu koskaan. Ja ihan vain ettei jollekin nyt jäänyt edellisestä, väsähtäneestä kirjotuksesta väärää kuvaa - nautin oikeasti (vaikka hitusen se leipominen stressasikin ;) ja juhlat oli ihanat. Ensi vuonna ehkä ostan kakun valmiina.

Btw, pieni päivitys vielä tähän (oon nyt rohkea ja uskallan sanoa): kaverin ennustus vaikuttaa pitävän paikkansa. Yöt ovat alkaneet tässä vuoden kieppeillä rauhottua. Oon nukkunut eri huoneessa nyt öitä, mutta aamuisin mies on raportoinut, että laps on saattanut hyvinkin nukkua kasista neljään-viiteen heräämättä. Hyvä laps! Kuudeltahan alkaa sitten päivä. Täytyy sanoa, että kyllä olo on virkeämpi vaikka vain kuuden-seittemän tunnin yhtäjaksosilla unilla, kuin pidemmillä katkonaisilla.

No comments:

Post a Comment