Sunday, May 25, 2014

1v-10kk-25pv & rv18+5

Ainekset pool-partyyn:

1 pool (puhallettava, mutta isohko allas), jossa naurettavia ohjeita koko laidan ympäri. Mm. 'pidä lapset jatkuvasti käden ulottuvilla'.

Lapsia, ainakin yks.

Sikakuuma pihaterassi ja aurinkoa. Myös aurinkovarjo suotava.

Sokerinatsin jädeä / naposteltavaa lapsille (ja miksei myös aikuisille):
Vaihtoehto 1) suomalaisia pakastemansikoita surautettuna banaanin kanssa sorbetiksi
Vaihtoehto 2) maustamatonta jugurttia + banaania + persikkasosetta surautettuna ja jäädytettynä
Vaihtoehto 3) jäisiä pakastemarjoja / jäädytettyjä banaaniviipaleita
Vaihtoehto 4) meloninpaloja (ja tai muiden vetisten hedelmien paloja) isossa kulhossa

Juotavaa:
Vettä, johon pilkottu makua (melonia, kurkkua, mansikoita, minttua, sitruunaakin yms.). Tarjoillaan rankasti jäähdytettynä. Lapsille voipi maistua myös ihan tavallinen vesi. Aikuisille myös esim. kalja. Tai sangria. Tai joku kuoharijohdannainen superihana drinkki, emmä näistä enää mitään tiedä.

Optional lisukkeet: hyvää seuraa (esim. naapurista tai mieluisasta kirjasta / lehdestä). Laiskanlötkeä koira. Kesämusaa kajareista.

Muista! Aurinkorasva / muu valitsemasi auringonpolttamaa estävä suoja. Myös aurinkolasit. Ja hattu. Myös lapsille.

I'll be the first one to say it: postaus olisi ollut paljon parempi kuvilla. Mutta, kuvitellaan tähän iso, kuumuudessa hikoileva kannullinen raikasta juotavaa, jossa kasoittain jääpaloja, hedelmiä ja ihana tuoksu. Ympärille korkeita laseja, pillejä, koristesateenvarjoja, kulhollisia hedelmäpaloja ja hirveästi aurinkoa. Lisäksi lapsia polskimassa ilon kiljahdusten säestämänä puhallettavalla altaalla auringon kuumuudessa. Aikuisia rentoutumassa ja juttelemassa kevyissä vaatteissa auringossa lepotuoleissa tai terassisohvilla. Kultainen noutaja läähättää varjossa.

Suosittelen. Harmillisesti kelit ilmeisesti kylmenee, paitsi Las Palmasissa lämpenee. Tuttu tunne, lähtö alle vuorokauden päästä, en oo vieläkään aloittanut edes pakkaamisen miettimistä. No, oon sen verran miettinyt, että mitähän kaikkea viihdettä sitä ottaisi lentomatkalle mukaan. Niin, mitähän.

On kyllä vähän epäilevä olo matkan suhteen, saadaankohan mitään aikaseksi. Pitäisi varmaan mennä keräilemään itteni ja kamani.

3 comments:

  1. Tsemppiä ja voimia matkalle! Terassibileitä on ollut meilläkin - erittäin hyvät sun reseptit onnistuneisiin kekkereisiin. Toimii.

    ReplyDelete
  2. Kiitos ja kiitos! Toi uima-allas on kyllä ihan huippu! Toivottavasti tulee lämmin kesä, pidetään terassibileet joka päivä.

    Matka alussa, jännittää. Otan tsempit :)

    ReplyDelete