Friday, December 7, 2012

kuukausi 5, päivä 7

Päivän saldo: laps pääsi ensimmäistä kertaa elämässään lumeen hetkeksi. Ei ollut järin impressed. Vetäsi myös setin avokadoa ja nyt vaipat on ollu vihreinä. Jumppasi iltajumpaksi miehen mahan päällä.

Käytiin me aamulla hyvästelemässä vanha kämppä vähän haikeina. Muisteltiin muutamat hyvät muistot, kuvattiin vielä huoneet ja lähtöriittinä imetin lapsen vielä vikan kerran tyhjässä olkkarissa. Nyt päättyi se aikakausi. Neljä vuotta tuossa kämpässä, mihin se aika hujahti?

Loppupäivä oltiin vaan kotona, täällä uudessa. Oli lepposaa, laps oli innoissaan lähes tyhjästä puolentoista litran kokispullosta, mun meikkipussista ja läppärin laturin johdosta. Oon antanut sen kokeilla ja räplätä kaikkea, kunhan ei oo vaarallista. On ihan ok tutustua juttuihin.

Vähän unia ulkona ja sisällä, en vieläkään oikein uskalla jättää lasta kauhean pitkäksi aikaa ulos nukkumaan, vaikka siellä ei enää ookaan tuhat astetta pakkasta.

Niin ja ihan breaking news, mies tuli hetki sitten kertomaan, että laps oli kokeillut kylvyssä sukeltamista. Omatoimisesti (miehen toki kuitenkin kontrolloidessa). Ei ollut tästä moksiskaan. Aivasti.


No comments:

Post a Comment