Wednesday, October 7, 2015

3v-3kk-7pv & 11kk-11pv

Mä en kestä, uusi myyräonnettomuus! Näyttää siltä, että se damn mole on taas kadonnut, tällä kertaa Redwood Cityyn. En tiiä miten selviän. Yhyy! Pitääkö mun tosiaan tilata myyräkaupasta niitä myyriä jollain paljousalennuksella, että voin vetästä hihasta aina uuden kun edellinen on lähteny uusille seikkailuille.. 

Ehkä me nyt kuitenkin käydään huomenna ajelemassa siellä Pumpkin Patchillä, josta tänään ostettiin kurpitsa Halloweenia varten ja jonne mentiin, kun isompi ei halunnut mennä meidän tavispuistoon, koska siellä oli jäätelöauto, jonka olemassaolo olisi harmittanut liikaa, kun jäätelöä ei kuitenkaan ollut luvassa. En kyllä muista nähneeni myyrää siellä mukana pomppulinnoissa hyppimässä, mutta en toisaalta keksi muutakaan selitystä. 

No. Voi kai olla, että se tuli kuitenkin mukana kirjastoon, jossa meidän oli tarkotus mennä arts & crafts -workshoppiin, mutta isompi halusikin lukea ja leikkiä niillä lapsille tarkotetuilla tietokoneilla. Mutta en mä kyllä muista sitä sielläkään nähneeni.

Autosta koitin etsiä, mies myös, mutta ei näkynyt. Se olisi nyt korkea aika löytää sieltä, koska vuokra-auto palautetaan kohta tarpeettomana. Ostettiin tänään auto. One task down, like a million to go.

So far meillä on siis auto. Miehellä on social security number, mulla on käsiteltävänä hakemus. Mies menee huomenna autokouluteoriakokeeseen, joka mullakin on jossain vaiheessa tässä edessä. Ei ole asuntoa (on vaan tää temporary housing), koska ei olla kyetty päättämään kahden välillä (pitäis varmaan tänään alkaa tehdä päätöksiä). Koska toisessa on vaaleankeltaiset seinät ja toisessa pidempi työmatka, mutta pienempi vuokra. Ja koska me ollaan surkeita tekemään päätöksiä.

No mutta, nyt on kurpitsa. Enää pitäis hankkia kunnon välineet, joilla siitä saa lyhdyn. Lisäksi pienempi sanoi ehkä ensimmäisen sanansa. Sana, jolla varmasti moni on alottanu puhumisensa. Ei, ei 'äiti'. 

Khak-ka.

Osuvaa, sama fiilis mullakin tässä. Vihaan asioiden hukkaamista. Seuraavaan myyrään ompelen GPS trackerin.

Myyrääää missä ooooleet?

2 comments:

  1. Voi ei! Hiki päässähän noita lasten rakkaita saa välillä metsästää. Ehkä sille myyrälle pitää tehdä valjaat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valjaat, GPS-paikannin, mitä näitä nyt on... ;)

      Delete