Tuesday, October 18, 2011

Rv 4 alussa. Eli tyyliin rv 4+0?

Tänään se sitten tapahtui. Menkkojen olisi pitänyt alkaa tänään, mutta mitään ei ollut kuulunut. Pieni aavistus takataskussa kävin hakemassa apteekista testin ja tadah.

Oon monesti miettinyt, että miten mä sitten reagoin ja miten kerron sen Miehelle, sitten kun hetki koittaa (tämä oli kuitenkin ihan suunniteltua ja positiivisesti ajatellen oli kyse vain ajasta). Olin päättänyt, että kyllähän mä ainakin sen nyt kasvotusten kerron, eikai sellasta puhelimessa voi.

No, kädet täristen istuin vessan lattialla tuijottamassa testiä (sitä sellasta jossa on kaks viivaa) (miten ihmeessä siitä muka saisi silmät pois muutamaksi  minuutiksi?) ja melkeen hengästyneenä riesin samantien nettiin etsimään että voisiko viivaan muka luottaa kun on noin himmeä ja mitätehdämitätehdä? Soitin sitten siihen heti perään Miehellekin.

"Rakas, menkkojen olisi pitänyt alkaa tänään ja raskaustesti ehkä näyttää raskautta. JAIKS!"

Mies lupasi tuoda Pommacia töiden jälkeen kotiin, että voitaisiin juhlistaa. Mä riensin ostamaan uuden testin (oikein digitaalisen, joka arvioi viikotkin) ja tein uuden kierroksen vessan lattialla istumista (miksen tullu ulos vessasta? Who knows.) ja tärisemistä. Ja sieltä se tulos tuli. Gravid - Raskaana. Otin kuvan kännykällä ja lähetin multimediaviestinä miehelle.

Selitin myös, että numerot on arvio viikoista, ei lasten lukumäärästä.

Olo on kuin .. no, pieniaivoisella eläimellä jossain kompleksisessa paikassa. Mitä nyt kuuluu tehdä? Mitä seuraavaksi? Mitä saan ja mitä en saa tehdä? Voinko mennä töihin? Saanko juoda maitoa? Harvoin sitä näin aikuisiässä päätyy näin tyypertyneeseen tilaan.

Istahdin sitten pariksi tunniksi intternetin ääreen lukemaan raskaudesta. Sikäli kun oikein ymmärsin sisälläni tällä hetkellä pienen pieni vadelma.

Senkin sain selville, että ilmeisesti seuraavaksi on aiheellista soittaa neuvolaan. Voi tätä tietämättömyyden määrää. Onneksi tässä on yheksän kuukautta aikaa. Eli noin niinkuin ens heinäkuuhun. Tästä tämä yheksän kuukautta nyt alkoi.


Gravid
Raskaana

No comments:

Post a Comment