Tuesday, October 25, 2011

rv5+0

Mä olen viikon ajan tiennyt olevani raskaana. Tuntuu tavallaan paljon pidemmältä ajalta jo. Ruokailu on edelleen hiukan hapuilua ('siis mitä mä nyt sainkaan syödä.. onkohan tää turvallista?') ja viimeksi tänä aamuna töihin tullessa nappasin mukaani jonkun Sodexon jugurtti-mysli-jutun, jossa ei ollut mitään sisältöluetteloa ja vasta puolessa välissä aloin miettiä, että olikohan tää pastöroitua maitoa.

No, oletettavasti  voidaan lähteä siitä, ettei Suomessa juuri tarjoilla pastöroimatonta, mutta silti, oman mielenrauhani takia soitin Sodexolle (ajattelin ihan rehellisesti että tää on aika pieni kysymys, johon joku varmaan osaa helposti vastata). Ei ollut pieni kysymys ja vaihteessa kaikki oli ihan pihalla, että keneltä voisi koko tuoteryhmästä kysyä. Ehdin jo luovuttaa (kun ei nyt kyseessä mikään kauhean iso asia ollut), mutta sain sieltä soiton takaisin, jossa joku henkilö todella vakuuttavasti 'öö, joo... eeei meillä mitään pastöroimattomia tuotteita missään...'.

Tänään ei ole muutenkaan ollut mikään kauhean hyvä päivä töissä. Koitin syödä lounaalla turskaa, mutta se on aina yhtä pahaa ja ruotoisaa ja puolet jäi syömättä. On nyt kuitenkin viikon vaalea kala syöty (luin juuri Hesarista artikkelin, jossa väitettiin, että äidin kannattaa syödä raskausaikana säännöllisesti kalaa - vähentää lapsen allergioita - käsittämätöntä että tämmösten juttujen miettiminen on mulle ajankohtaista!).

Vatsaa nipistelee sillon tällön edelleen - etenkin iltaisin. Ei mitenkään ihan sietämättömästi, mutta kuitenkin hetkittäin melko epämukavasti. Lisäksi hetkittäin tulee sellaisia pahan olon aaltoja, jolloin horjun ihan siinä rajoilla, että antaisin kyllä laatan lentää jos oksentaminen noin muuten ei olisi niin epämukavaa.

Alkoholitonta viiniä oon ostanut ihan kiinnostuksen vuoksi (alkoholitonta - eli 0.5%). Mitään erityisen hyvää ole vielä löytynyt...

No comments:

Post a Comment