Saturday, October 12, 2013

1 vuotta, 3 kuukautta,12 päivää - haaste

Kupla-Paula heitti hauskan haasteen ja tokihan mä nyt näihin vastaan, mainiot kysymykset!


Tunnenko minä sinut? Miten?
Tavattiin Paulan kanssa Mutsien Kympin tiimoilta ja juostiin mm. aika monta rundia Esporttia ympäri jutellen. Ei ehkä vielä hirveän syvällisestä tuntemista voi puhua, mutta hauska kyllä oli.


Oudoin ruoka, jota teillä on tapana syödä?
Onko aikasemmin kertomani makaroonimössö kera ketsupin ja majoneesin riittävän outo?


Jos saisit valita ammattisi riippumatta koulutuksesta, palkkatasosta ja muista käytännön asioista ja järjestelyistä, niin mitä tekisit?
No brainer. Pitäisin huolta pandoista jossain missä pandoista pidetään huolta. Koska kaikenlainen lääketieteellinen koulutus puuttuu, voisin toimia silittelijänä ja halijana.

Minkä kirjan luit viimeksi (kokonaan)?
Lasketaanko kirjat, joita on kuunnellut? David Sedariksen 'Let's explore diabetes with owls'. Jos kuuntelua ei lasketa, niin Puppe mummolassa.

Miksi kirjoitat blogia?
Tätä tulee aina välillä itsekin ihmeteltyä. Mulla on ollut ihan pienestä pitäen hirveän voimakas sisäsyntyinen tarve kirjottaa. Lapsena ja nuorena ja isompanakin kirjotin tarinoita yksi toisensa perään. Yleensä myös päiväkirja on ollut kuvioissa. Joskus yli kymmenen (yli 14!) vuotta sitten syntyi blogi ja siitä lähtien mulla on ollut pieniä taukoja lukuunottamatta aina blogi jossain. 

Ennen tätäkin blogia mulla oli blogi - mutta raskauduttuani halusin alottaa ihan puhtaalta pöydältä nimenomaan raskausblogin (siksikin, että aluksi oli aika anonyymiä, en halunnut kavereiden tietävän). Sitten se edellinen blogi koki luonnollisen kuoleman ja tämä jäi elämään. As a summary: kirjotan koska haluan.

Mikä on paras asia kotonasi?


Joko vaakatasossa oleva maustehylly tai sitten laatikoitunut kuivakaappi. Ehkä meidän vesipullosysteemi: jääkaapista löytyy aina puolen litran pullo kylmää vettä. Toisaalta tykkään kyllä meidän kodin värimaailmasta, vaikka ollaankin projektin keskivaiheessa edelleen. Meidän koti on valoisa, se on ihanaa. Ja meillä on pesuhuoneessa kaksi suihkua!

Mitä asiaa et muuttaisi itsessäsi?
Hulvatonta, kuivan sarkastista huumorintajuani tietenkin! Heh.

Mikä on ollut turhin hankintasi?
Where to begin.. No, viimesimpänä kiiltävät, mustat piikkarit, joilla kuvittelin viilettäväni töissä (kuten osa naisista siellä). Jep, in my dreams. En päässyt niillä edes kotoa autolle asti.

Mikä on paras ajansäästövinkkisi?
Suunnittele, manageroi, tee listoja, valmistaudu, mieti etukäteen, hallinnoi. Älä ala kirjoittaa blogia.

Miten rentoudut?
Sitcomin äärellä, siideri kädessä ja jätski toisessa.

Nouseeko kätesi ylös, kun pyydetään vapaaehtoista?
Aika harvoin. Ne kuitenkin haluaa vaan nolata mut.

Haastan: Kupla-Paulan vastaamaan näihin itse! :)

No comments:

Post a Comment