Saturday, March 8, 2014

rv7+5

No, tulihan se raskauspahoinvointikin sieltä. Toisina päivinä enemmän toisina vähemmän. Erona edelliseen raskauteen, että tuntuu kuin nyt jotenkin pystyisin kontrolloimaan aaltoja paremmin. Heikkoon oloon etsin käsiini samantien jotain syötävää, enkä ensimmäisenä ryntää vessaan. Muutenkin ehkä siedän sitä oloa paremmin. Nytkin VOISIN mennä yökkimään, mutta valitsen istua sohvalla ja kirjottaa blogia. Eli melko lievänähän tää.

Hätkähtelen EDELLEENKIN välillä siihen, että raskaana. Mitä söin? Mitä tein? Raskaus oli poissa mielestä pari tuntia, mitä sinä aikana tapahtui? Lisäksi oon aika varma, että stressissäkin on maksimi - kun on riittävästi muita asioita, joista stressata, toiset stressit jää vähemmälle. Kuin nyt sitten sen syömisen vahtaaminen. Melko tarkkana edelleen, mutta oon syönyt asioita, jotka olisin edellisessä raskaudessa jättänyt syömättä. Ja murehtinut jälkikäteen vähemmän.

Mutta hei, tunsinpa tossa yhden harjotussupistuksenkin! Eka neuvola tossa reilun viikon päästä. Tosin eihän siellä muuta kuin jutellaan. Ja yhdeksäs viikko kohta alkamassa!  

No comments:

Post a Comment