Monday, March 31, 2014

rv11+0

Pahoinvointi on alkanu väistyä, sen sijaan tilalle on tullut ihan järjettömiä mielitekoja: salmiakkia, vaaleeta leipää, REALia, vaikka mitä. Eikä nyt välttämättä RASKAUShimoja, mutta himoja kun himoja. Maha on kasvanut, mutta mies on lohduttanut sitä kevyesti painellessaan, että on kiinteä, ei ole pelkkää jätskiä.

Ja joo, maha on todellakin kasvanut ja on jo jotenkin aika selkeä ja vaikeasti piilotettavissa. Näillä ruokailuilla ei tietty hämmästytä tai kummastuta pientä tai suurta kulkijaa, mutta kuitenkin. Ja oon tässä kaiken lisäksi silmäillyt aivan taivaallisen kuulosta mutakakkua. Homma kaatui siihen, että vaikutti olevan liian työläs (joutui tekemään useampia steppejä sen sijaan, että 'aineet sekasin, vuokaan ja uuniin').

Ultra on viikon päästä. Kyllä sitä jännityksellä odotetaan. Mielessä välillä pyörii kaverin kertomus, että ultrassa oli löydetty vain kuollut alkio. Surkeus. Onneksi se on nyt onnellisesti taas raskaana. Ja sormet ristissä täällä odotetaan, että ultrasta tulee hyviä uutisia meillekin.

6 comments:

 1. Jeeeee onnea! :) luulinkin tulkitsevani jotain vastaavaa jostain aiemmasta teksti - tai toivoin vaan kovasti :) ihanaa silti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiitti :) Yritin hirveästi olla hiljaa! Sulla on joku kuudes, seitsemäs tai kahdeksas aisti :D

   Delete
 2. Oi, ihanaa! Paljon, paljon onnea! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä onnea ja onnellisuutta, erityisesti kun se kriittinen eka kolmannes alkaa olla takana ja eka ultra myös. Huh! :)

   Delete
 3. Oi onnea sinne! <3 Ihanaa kun osa blogeista muuttuu taas vähän odotusblogeiksikin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :) <3 on kyllä ihanaa vertais- ja myötäelää samanlaisia juttuja tuttujen bloggareiden kanssa :)

   Delete