Tuesday, March 18, 2014

rv9+1

Ensimmäinen neuvola. Neuvolatäti oli ihan mukava ja sillä on mun ikäinen tytär. Kyseli muistanko ollenkaan mitä neuvolassa tehdään ja yllättän huonosti muistin. Mutta lähdin ihan tyytyväisenä, vaikkakin laps oli paikalla ja touhusi ja olikin vähän kyllästynyt ja pyyteli ovella, että avataan, avataan.

Seuraava kerta vasta toukokuussa, tässä välissä olisi ultra, jonka varasin kanssa, menee huhtikuun alkuun. Itseasiassa samalle päivälle, jolloin maamon on tarkotus lähteä takasin etelään.

Mulla kiristää vatsaa ja paino oli noussut tässä viimesen kuukauden aikana melkolailla reippahasti (kävin aamulla vaa'alla ja HUH meinasi tukka nousta pystyyn). Se raskaus, se raskaus, lohdutin itseäni ja aloin surffata äitiysvaatteita H&M:stä. Viime raskaudessa aloin pitää mahahousuja jossain 12. tai 13. viikon kieppeillä ja tokassa raskaudessa vatsahan pullahtaa aina aikasemmin esille - right? Eli ihan validia tämä. Kyllä menen hakemaan pari mukavaa vaatetta. Ollaan päästy pisteeseen, jossa kaikki housut vähän ahdistaa juuri nyt.

Pahoinvointia on ja ei ole. Oksennusta vähemmän, äklöä oloa sinne tänne. Tekisi ihan hulluna mieli juustoja, just niitä joita ei sais syödä. Oon haaveillut tässä suklaata mutustaessani pizzasta, jossa on yksi  kolmannes fetaa, yksi chevreä ja yksi auraa (tietty  muiden asianmukaisten täytteiden kanssa). Ja päällä tietty mozzarellaa.

Joo, taidan lähteä kotiin syömään.

No comments:

Post a Comment