Tuesday, February 16, 2016

3v-7kk-16pv & 1v-3kk-20pv

Noniin. Ihana kolmipäivänen viikonloppu (täällä joku kumma holiday taas). Käytiin vähän puistossa, jossa oli kanssa punapuu-trail. Vietin keskenäni päivää ja sitten tuli vielä se kolmas vapaapäivä, jollon pistettiin tyttöjen kanssa oikein mekot päälle ja koko perheen kesken hypättiin lähijuna-ratikkaan (ihan ekaa kertaa isomman monista pyynnöistä huolimatta). Ajettiin yksi pysäkki paikalliseen 'keskustaan' ja mentiin ensimmäiseen vastaantulleeseen ravintolaan lounaalle.

Aurinko paistoi, ruoka oli hyvää, olikin ihan helppoa lasten kanssa ja ehdittiin vielä puistoillakin ennen kuin tultiin kotiin vielä vähän siivoomaan ja vastaanottamaan kaveriperhe kyläilemään.

Kaveriperhe tuli. Isompi kipusi syliin tervehtiäkseen ja aloin tunnustella, että onpas kuuma lapsi. Kuumemittari esille ja niinhän sitä lasiin pamahti 39.5. Ngghh. Heihei kaveriperheelle, mekko nurkkaan ja mukavuusverkkarit takasin päälle. Enkä ota näitä enää koskaan pois, niinkerta!

Näin mies töihin tänään, minä neljän tunnin (kahdessa osassa vieläpä...) yöunien jälkeen aamupalalle. Nyt pienemmälle päiväunia ja isommalle Frozenia. Onneks ton kuume on jo laskusuunnassa. Eilen kävi yli 40 asteessa, tänään oon mitannut peräti 38.4. Ehkä tämä tästä.


KotiunivormuNo comments:

Post a Comment