Sunday, September 2, 2012

kuukausi 2, päivä 2

Tänään oli vuorossa kolme asuntonäyttöä. Ja kuulkaa, ollaan siinä hilkulla, että yhdestä tehtäisiin tarjous! Vihdoin! Oon itsekin suorastaan hämmästynyt, että löytyi asunto, josta oon oikeastaan aika innoissani. No, oikeastaan löytyi kaksikin sellasta kämppää, mutta siihen toiseen ei ole varaa (en oo varma miksi me mentiin edes katsomaan sitä - piti käydä vilkasemassa jotain mitä ei voi saada?).

Ja raportti tästä illasta (kaikkiahan kuitenkin kiinnostaa, right?): laps veteli imetyksien yhteydessä ilta-päiväunia mun sylissä muutamatkin, kunnes ysin jälkeen kiepautettiin kylvyn kautta pyjamaan ja vetäydyttiin kammariin imettelemään, tuijottelemaan toisiamme hymyillen ja siirtymään hiljalleen yöunille. Puoli yhdentoista aikaan luomet painui kiinni ja mä jäin tähän vierelle vielä vähän surffailemaan. Meni tällä kertaa jotenkin ihan tosi nappiin. Ajotus on selkeästikin tärkeetä.

Harkitsen siirtäisinkö lapsen 30cm itään, tohon pinniksen puolelle (pinnasänkyhän on siis kylki avoinna kiinni sängyssä).

Vessahätäviestinnässä tuntuu btw tapahtuneen jotain edistystä. Useamman onnistuneen vessahädättämisen perusteella oon jäänyt kuitenkin pohtimaan, että kumpikohan tässä on nyt oppinut jotain, minä vai laps. Jotenkin tuntuu hetkittäin, että mun oikean arvauksen sijasta laps on oppinut rutistamaan pissat ulos lavuaarille päästyään, kun tajuaa olevansa (hurraa!) vaippavapaa. Anyway oli miten oli, siitä tulee kyllä jonkinlaisia onnistumisen tunteita (lapsen ilmeen perusteella meille molemmille).

Laps.

4 comments:

 1. Pidän peukkua asuntoasiassa! Ja eiks olennaisempaa vessahätäviestinnässä olekin, että lapsi oppii tunnistamaan ja kontroilloimaan omaa kroppaansa. Nostan hattua, kun jaksat sitä. Ja salaa olen kade.

  (Teidän muksu on kyllä ihan äärisuloinen.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, näin mäkin olen ymmärtänyt! Ja sitä kautta ehkä potalle oppiminen helpottuu ja just vessahädästä ilmottaminen ja sen odottaminen että päästään vessaan.

   No, katsotaan minkälaista vaikutusta tolla on. Oon oikein tyytyväinen jo siihen, että ne pari-kolme kertaa päivässä, kun tuon teen, melkein joka kerta tulee jotain :)

   Ja asuntoasiassa jännätään! Jätettiin tänään tarjous, huomenna pitäisi kuulla jotain.

   Delete
 2. Ipanahan on ihan lähtökuopissa jo, kun yläkroppakin on punnerrettu jo noin hienosti ylös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se jaksaa ihan kivasti kannatella päätään jonkun aikaa :) Sen nyt kyllä pitäisi vielä odottaa että muutetaan, ennen kuin harkitseekaan liikkeelle lähtemistä..

   Delete