Monday, January 20, 2014

1 vuotta, 6 kuukautta, 20 päivää

Noniin, nyt nähtiin tämäkin. Hoitotypy ilmoitti aamulla olevansa kuumeessa, lekurin ottaneen nielunviljelyn angiinan varalta ja antaneen kolmen päivän sairiksen. Maanantai for teh win.

Onneksi jos hoitotypy on kipeä, internetistä voi ostaa uuden. Uusi hoitotypy tuli kolmessa vartissa soitosta ja asettui samantien hommiin, kuten mäkin. Päivä sujui sujuvasti, hoitotypy oli mukava, lempeä, jos kohta vähän hiljainen ja ehkä monotonisin satujen lukija ikinä. Tärkeintä kuitenkin, että laps viihtyi. Ja viihtyihän se.

Ja nyt pakko kysyä: oonko ihan järkyttävän paranoidi ja neuroottinen, kun musta tuntuu vähän epämukavalta jättää lapsi (ainakin vielä tämänikäisenä) täysin vieraan ihmisen hoiviin ja lähteä menemään? Ihmisen, joka ei ole koskaan tavannut lasta aiemmin, tiedä yhtään miten se reagoi mihinkään ja miten sen saisi päiväunille nukahtamaan. Ihmisen, josta itse tiedät vain naaman (etkä välttämättä tunnistaisi enää seuraavana päivänä kaupassa) ja etunimen ja voit vain niiden perusteella arvella lyökö se lasta, kun kukaan ei nää tai kaappaako se sen mukaansa ulkoilun päätteeksi.

No, onneksi on etätyö. Kaikki meni (tietenkin) ihan hyvin, tosin helpotin kaikkien elämää ja tein niille ruoat valmiiksi ja nukutin lapsen päikkäreille ite. Oon kuitenkin vähän helpottunut, kun huomenna pappa tulee hoitamaan.

1 comment: