Wednesday, June 4, 2014

1v-11kk-4pv & rv20+2

Ainiin. Postaus, joka on odottanut: kuluvan raskauden ensimmäinen mahakuva. Otin oikeastaan ensimmäisen kunnon mahakuvani edellisessä raskaudessa Kanarialla ollessani mutsilla kylässä - tämä näin. Viikkoja oli näemmä rv19+4 (jotenkin muistelin, että olisi ollut reilusti yli 20). Tuntui haikean sopivalta ottaa nyt ensimmäinen mahakuva taas Kanarialla mutsin kämpässä. Aivan sattumalta päiväkin melkein sama, tällä kertaa rv19+2. 

No, laitetaan nyt molemmat kuvat tähän, kun ei kukaan kuitenkaan linkkiä jaksa klikata. Yllätyksekseni ei se maha nyt NIIIIIN paljoa isompi ole kuin edellisessä raskaudessa.


Raskaus nro 1.

Raskaus nro 2.

On a side note, laps kutsui tänään nukutuksen aikana mut hakemaan vaipan, koska 'vaippaan tuli pitta, vaippa on ihan mälkä'. Ja voi kyllä, siellä se oli peppu paljaana ja ojensi mulle märän vaipan. Pidän tätä edistyksenä, koska tässä ollaan nähty kanssa muutamat kerrat, että se pissa on tullut vasta vaipan riisumisen jälkeen.

Jahas, live-päivitys, mies kävi just vilkasemassa lasta, joka sieltä sängystään iloisena ojensi vaippaansa - pyjama kuitenkin kokonaisuudessaan päällä. Kyllä, täällä harjotellaan pukemista ja riisumista kovasti.

EDIT-pakko-kertoa: pitkän hiljaisuuden jälkeen (olin varma, että oli jo nukahtanut) mies kävi vilkasemassa lasta. Laps ojensi taas miehelle vaipan, tällä kertaa oli yrittänyt myös rullata sen pieneksi ja teipata kasaan. Mä en kestä :D

Josta tuli mieleen, että lapselle pitäis varata 2v neuvola. Mihin nää päivät hävii.

4 comments:

 1. Voi apua, mikä vaipparalli! :D

  Muistan ton postauksen! Desigualin vaatteita nähdessä muistan aina sut, kun en em. merkistä ollut koskaan kuullutkaan. Hassua, että tässä näin pitkään jo olen seurannut blogia mut harvoin ehdin kommentoimaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, todellakin vaipparalli! :D

   En kyllä yhtään paa pahakseni, jos tulen mieleen Desigual-vaatteista, on ne pääosin kuitenkin aika hauskoja :) Ja ihan totta, mäkin aloin seurata sun blogia ihan samoihin aikoihin kun alottelin tätä omaani. Hassua miten on joitain blogeja, joita saattaa oikeasti seurata vuosikausia ja miten siistiä on lukea sen ihmisen (ja sen lasten) kasvusta ja elämänmuutoksista :)

   Ps. mä olen maailman surkein kommentoija - luen blogit yleensä aina RSS feedistä, eli kommentointi tarkottaisi postauksen klikkaamista uuteen ikkunaan jne.. Mutta ootan uusia blogipostauksia aina ihan kieli pitkällä!

   Delete
 2. Ei varmaan tarvii enää kauaa vaippoja teidän neiti! Meillä jätettiin päivävaipat pois 1v 10 kk iässä ja silloin ajattelin että yövaippoja tarvii varmaan vielä pitkään,mutta toisin kävi.Just ennen 2vee synttäreitä nukkui yötäkin ilman vaippoja ja se alkoi just noin eli riisui itse housuvaippansa pois.Muutama vahinko tuli,mutta ihmeen nopeasti oppi heräämään pissahätään niin että ehdittiin vielä potallekin! Ja voi sitä riemua - niitä pikkuhousuja,ei ollenkaan vaippaa - esityksiä nähtiin sitten kaupan kassallakin! :) Iloa kesäänne! - Maiju-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, menipä teillä hyvin! Meidän laps juo tosi paljon ja aamusin vaippa on yleensä TODELLA muhkea ja olisi aika vaikea kuvitella, että se heräisi pitkin yötä haluamaan vessaan..

   Mulla on suunnitelmissa nyt kesällä lopettaa vaipat, mikä tällä hetkellä näyttää kyllä vähän kaukaselta kuitenkin. Laps osaa sanoa jälkeenpäin, että pissa/kakka tuli, mutta ei ikinä halua myöntää etukäteen että on pissahätä. Ja välillä saattaa istua pöntöllä pudistaen päätään, että 'ei tule pissa' ja samaan aikaan lorottaa menemään :D

   Voi tietenkin olla, että kun vaipat kategorisesti jätetään pois, niin tilanne pikkuhiljaa muuttuu.

   Delete