Friday, June 19, 2015

2v-11kk-19pv & 7kk-23pv

Juhannusta! Juhannus ei kyllä täällä oikein tunnu miltään. Ollaan heitelty miehen kanssa puolivillasia ehdotuksia ilmaan, pitäiskö nyt hakea vaikka viiniä. Ostetaan makkara, cocktail-tikku ja tuikku. Poltetaan toi puska takapihalta. Mitään näistä ei oo toteutunu. Sen sijaan istutaan tavalliseen tapaan sorttaamassa asioita suoriksi koneillamme - nykyään on niin paljon kaikenlaista! 

Kaipaan mökkeilyä ja Suomea ja koivuja ja kavereita ja illan istumista ja grillaamista ja porukalla juttelemista ja kaikkea tätä yhdessä. Tavattiin tänään yhden kaverin kanssa ja oikein hätkähdin - tänään on juhannus! Ihan oikeasti! Tälleen ulkomailla on vähän hölmöä, että Suomen juhlia ei oikein tuu juhlittua, kun ei kukaan mukaan. Ja toisaalta paikalliset juhlat on taas ihan vieraita. 

Ja kauemmas vaan mennään, Kalifornia-muutto sen kun lähestyy. Katsotaan asuntoja, lentoliput on ostettu, ensimmäisten viikkojen temporary housing on varattu. Lähtölaskensa jyskyttää. Tuntuu vähän epätodelliselta. Toisaalta, lohdullisesti se temporary housing on samassa paikassa kuin missä oltiin viime kesänä, edes jotain tuttua! 

Mies sai tänään duunista jättikokosen ilmapallon vuosipäivän kunniaksi. Kummallista ajatella, että siitä on jo vuosi kun tämä ruljanssi alkoi. Ilmapallo on iso, punanen ykkönen. Käytiin miehen duunissa lounaalla ja otetiin pallo mukaamme. Isompi erityisen innoissaan, tosin totesi ulkona, että minua ei yhtää harmita, ettei siinä ole Peppa Pigiä. Pieni tauko. Vain mietityttää vähän. 

Pienempi sen sijaan oppi eilen taputtamaan. Voi sitä riemua, kun kädet yhtäkkiä alkoi läiskyttää yhteen! Niin suloinen! En kestä!

Luinpa muuten hyvä artikkelin. Niin hyvän, että piti oikein postata tännekin linkki. Ten things everyone should know about babies (Psychology Today). Ihan oikeasti lukemisen arvoinen - varsinkin jos on tekemisissä pikkulasten kanssa. Erityisesti pidän listan ensimmäisestä kohdasta, joka sinällään jo kattaa alleen varsin paljon:

1. Babies are social mammals with social mammalian needs. 

Ja siitä puheenollen, voisin mennä nukkumaan tonne sosiaalisten nisäkkätteni väliin.


Ei niillä ollutkaan HK:n sinistä kaupassa. What?


No comments:

Post a Comment