Monday, June 29, 2015

2v-11kk-29pv & 8kk-3pv

1) Tänne on luvattu helleaalto. Tänään 24, huomenna 29, keskiviikkona 35 (!!) astetta. Uutisissa kehotettiin heikompia jäämään sisälle. Odotan kauhunsekasella jännityksellä. 

2) Palkattiin beibisitteri. Oli meillä ekaa kertaa tänään kolme tuntia. Mulla oli vaikka mitä suunnitelmia sille ajalle, mutta jotenkin kolmen tunnin jälkeen koti oli edelleen sotkuinen ja kaikki kesken. Mitä ihmettä sille ajalle tapahtui?

3) Hukattiin myyrä. Tää kyllä vähän repii munkin sydäntä. Dösässä oltiin, kotiin tultiin, myyrää ei missään. Katoaminen huomattiin heti ja kävin pariinkin kertaan juoksemassa kotoa dösärille ja takas, mutta ei myyrää. Tein julkisen liikenteen laitokselle katoamisilmoituksen yöpaidassaan haahuilevasta myyrästä. Etsin koko kämpän. Kerroin lapselle, että myyrä oli matkustanut jo edeltä Suomeen ja on siellä odottamassa, kun sinne päästään. Tilasin netistä uuden myyrän.

Harmittaa vietävästi. Isompi varmaan toipuu, oli yllättävän rauhallinen nukkumaanmennessä. Mutta mäkin olin aika kiintynyt siihen hiivatin myyrään ja lisäksi isompi sai sen sillon kolme vuotta sitten syntyessään! Onhan se nyt ihan surkee homma hukata sellanen, sen piti olla elämänmittanen kumppani. Höh. Tuntuu kuin olis lemmikin hukannut.

Rauhoittava kuva taivaasta. Myyräää missä oooleet?

No comments:

Post a Comment