Sunday, November 6, 2011

rv6+5

Tästä blogista taitaa tulla aika valituksien matolaatikko. Reilu viikko menny tätä pahoinvointia and it's getting worse. Vähän sellanen olo, että puoltoista kuukautta saattaisin jotenkin ehkä vielä selvitä, mutta jos kestää vielä pidempään, niin mä kuolen pois. Ei oo menny päivää ilman, että olisin kerran, kaks käynyt oksentamassa, kokoajan ihan vetelä olo ja ihan kuin olisin sairaana.

Raskaus ei ole sairaus. Ei oo joo, mutta sen mukana tulee kyllä näemmä melkolailla sairas olo.

Yritin käydä tänään ulkona ja kävelemässä ja päädyin lopulta käymään Forumissa shoppailemassa vähän. Ostin Seppälästä kasan vaatteita kokeilematta, yritin hakea ruokakaupasta jotain syömiseksi kelpaavaa (ne hajut siellä... HUH) ja koitin vaan keskittyä siihen, etten voi pahoin sinne keskelle ostoskeskusta. Päässä soi jatkuva 'kotiinkotiinkotiinkotiinkotiinkotiin'.

Lopulta kotiin päästyäni kääriydyin peiton alle kattomaan putkessa sitcom-jaksoja.

Kohta alkaa tanssitunti. Se hyvä puoli tässä on, että aikasemman kokemuksen perusteella tanssitunneilla on hyvä olla, siellä ei pahoinvointi jostain syystä vaivaa. Weird.

Tää on kyllä hirveetä vinkumista ja nillittämistä just nyt, mutta mitä iloa on siitä, ettei tuu krapulaa lähes vuoteen, jos kuitenkin jokainen päivä on sellanen melko-paha-krapula :D

Onneks kaheksas viikko alkaa kohta, se tarkottaa että ollaan lähempänä sitä kun oireet TODNÄK loppuu. Niin, ja ens viikolla on neuvola.

3 comments:

 1. Mulla on nyt menossa 9+3 ja ihan selvästi on pahoinvointi helpottanut. Ei se mitään ylivoimaista koskaan ollutkaan mutta nyt on aika normi (oireeton) olo.

  Tsemppiä neukkulaan!

  ReplyDelete
 2. Heips! Löysin tänne etsiskellessäni kevätvauvablogeja. Tsemppiä pahoinvointiin, jospas se kohta jo helpottaisi!

  ReplyDelete
 3. Moi Paukkuliini ja tervetuloa. Täällä olisi näiltä näkymin yks juhannusbeibi tulossa :)

  ps. tänään on ollu parempi päivä, vaikka kerran kävinki yökkäilemässä! :)

  ReplyDelete