Tuesday, November 22, 2011

rv9+0

Tättärää, uusi viikko. Kymmenes.

Pääsin itseäni niskasta kiinni ottamisessa niin pitkälle, että tein excelillä hienon lukujärjestyksen työpaikkani liikuntatarjonnasta ja laitoin sen työkoneeni taustakuvaksi. Nyt ehkä tuijottelen sitä viikon pari ja katson jos saisin joskus aikaseksi mennä ihan varovasti kokeilemaan vaikka venyttelyä.

Olot ovat olleet perus-ok. Välillä huono olo, välillä ei. Rinnukset kasvaneet jättimäisiksi. Kaverin tohtoriväitöskaronkka olisi ens viikolla ja kävin sitä varten etsimässä Seppälästä mekkoa. Tällä kertaa tosin käynti ei ollut yhtä hedelmällinen. Hipelöin laiskasti vaatteita, kunnes lopulta muistin, että mulla on varmaankin sittenkin kotona mekko, jolla pärjään.

Tulin kotiin ja kokeilin mekkoa päälle. Varjele noita ryntäitä! Mekko on varsin avonainen, mutta sillon kun viimeksi pari vuotta sitten sitä käytin, ei haitannut lainkaan. Nyt .... no, mieskin hätkähti. Otan niistä vertailukuvan vielä jossain vaiheessa ja pistän esille.

Lisäksi mulla alkoi viime viikolla vihloa hammasta. Raskaus motivaattorinani voitin hirveän hammaslääkärifobiani ja varasin itelleni samantein ajan paikkaukseen. Reikähän siellä olis.

No, kävin tänään hammaslääkärissä. Ei reikää siinä hampaassa. Ja perusteellisen tarkastuksen jälkeen missään muussakaan hampaassa. Kuulemma ikenet turpeat, raskaus tekee sitä (SITÄKIN? Kokoajan tulee uusia asioita esille!).

Jestas että olin kyllä ylpeä! Ei yhtään reikää hampaissa! No, toissa kesänä niitä paikattiin jotain viis, mutta nyt! Ei yhtään reikää!

Sen sijaan kurkku tuli nyt illalla kipeäksi. Shit.

2 comments:

  1. Hyvä että pääsit hammaslääkäriin jo nyt. Ison mahan kanssa ei olis enää kiva... Kaikki limakalvot, niin suussa kuin alempanakin, ovat raskausaikana jotenkin "turpeammat" ja verestävät helpommin.

    Mulla myös rintamus on kuin pamelalla, ja siihen on ollut tottuminen. Saas nähdä sit kun tää raskaus ja tulevat imetykset (jos se onnistuu) ovat ohi, mitkä rukkaset tossa edessä oikein roikkuu. Huu, onneksi siihen on vielä aikaa. :D

    ReplyDelete
  2. Musta tuntuu että välillä ihan vaan laihduttaminen on tehnyt rinnoista, kuten Susanna Sievinen aikoinaan asian ilmaisi, patalaput. Että sitä iloa odotellessa sitten..

    Kai näitä on nyt sitten esiteltävä, kun kerran tässä ovat :D

    ReplyDelete