Thursday, November 10, 2011

rv7+2

Noniin, eilen oli sitten ensimmäinen neuvolakäynti. Neuvolatypy oli todella mukava, varmaan mua hiukan nuorempi tyttönen, joka oli kyllä vähän silmät pyöreinä mun  kaikkien kysymysten kanssa (jotenkin vaikea uskoa, että olisin ainoa, jolla on näitä kaikkia ihmetyksiä...).

Noin kaiken kaikkiaan vierailu meni mukavasti ja sain käteeni läjän esitteitä. Synnytyssairaalaksi valitsin Kättärin - joka on kyllä vähän toisella puolella kaupunkia, mutta siellä on se Haikaranpesä.

Ihmeteltiin sitten Miehen kanssa illalla niitä läpysköjä ja lehtisiä ja on näemmä vielä mukava leffailta tulossa. Sain siis mukaani jonkun reilun puolentoista tunnin DVD, jossa kerrotaan miten lasta hoidetaan. Onhan se hyvä että tämmöstä ohjausta annetaan ja varmasti siitä jää käteen jotain, vaikka intuitiivisesti tuntuu siltä, että heh heh, nää opetusvideot..

Pahoinvointi on vähän hellittänyt otettaan, vaikkakin mun lounas lentää edelleen kaarella heti ruokailun jälkeen. Väsymys painaa edelleen hulluna ja päätäkin on särkeny. En oo uskaltanut ottaa kauheammin särkylääkkeitä, vaikka ilmeisesti parasetamolin pitäisi olla ihan turvallista. Lisäksi olo on hetkittäin kuin vainukoiralla :D Joka puolella haisee ja tuoksuu ihan älyttömän voimakkaasti.

Onneksi viikonloppu alkaa olla nurkan takana.

No comments:

Post a Comment