Sunday, November 20, 2011

rv8+5

Edistystä tapahtuu. Makasin eilen sohvalla katsomassa tätä samaa sitcomia, jota oon ahminut jo kuusi kautta putkeen (vielä kaks jäljellä) ja sain hetken ehdin nähdä itseni ulkopuolisen silmin.

Hyvänen aika, mähän kuvotan ja kauhistutan jo itseänikin!

Nyt siis tuli viimein se hetki, että ei tämä voi jatkua, pian täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni. Viimeistään sitten kun tämä sitcomi on katsottu loppuun. Ehkä jo ens viikolla teen jotain uutta ja pidän itsestäni huolta (enkä vain hemmottele itseäni).

Googletin nyt sitten huvikseni erilaisia mammajooga-sivustoja ja päädyin lopulta siihen, että pitäisi varmaan olla joku kaveri täällä joka sellaiseen lähtee mukaan ja siitä huolimatta se joogan henkinen puoli saattaapi olla vähän liikaa mulle. Oliskohan tarjolla mamma-kehonhuoltoa?

Anyway, niskasta itteäni kiinni. Ees vähän. Kohta alkaa kymmenes viikko!

4 comments:

 1. Hehee, älä ota paineita. Hemmottelua tarvitaan, varsinkin kun siihen vielä on aikaa. Tekis mieli mennä johonkin kokovartalohierontaan tai muuhun, mut maha alkaa olla jo tiellä.

  Mene vaan mammajoogaan vaikka yksin. Venytykset ovat tosi hyviä ja uskon että hengitysharjoitukset auttavat synnytyksessä. Siis jos niitä muistaa enää silloin. ;D Meillä ei ole onneksi ollut mitään henkisen puolen juttuja, muuten varmaan olisin jo läksinyt menemään.

  ReplyDelete
 2. Kiitti kannustuskesta! Täytyy kattella mihin tästä päätyy - tosin jo oman hyvinvoinnin takia kannataisi koittaa vähän liikuskella :)

  ReplyDelete
 3. Mä ajattelin aloittaa mammajoogan tammikuussa- silloin ainakin täällä vantaalla alkaa uusi ryhmä :) mutta muuten älä huoli, tämäkin entinen urheiluhullu on nyt pari kuukautta vaan ottanut rennosti. Tuntuu, että kaikki paitsi reipas kävely on tuskaa.. joten liikuntakalenterissani on siis pelkkiä kävelylenkkejä :)

  ReplyDelete
 4. Täytyy kyllä vielä tsiigailla noita mammajoogia. Erityisesti sitten keväämmällä. Mustakin kyllä tuntuu että siitä olisi ihan aidosti hyötyä!

  ReplyDelete