Monday, June 4, 2012

rv37+0

Lapsi on nyt täysiaikainen. Tosin ihan mielelläni lomailisin vielä vähän ennen kuin pikkunen saapuu luo. Huolimatta miehen (yllättävästä) kärsimättömyyden oireista (yllättävä siis siksi, etten ole montaa kertaa elämässäni nähnyt miestä kärsimättömänä odottamassa muuta kuin minua ulos kaupasta). Haluaisin tavata sen jo!

Tänään on ollut varmaan tuhat kertaa parempi päivä kuin eilen. Tähän päivään on kuulunut uintia uimastadikalla, hyviä uutisia auton akusta, tunnin unet puistossa viltillä (onko se jotenkin epäsopivaa mennä ulos aurinkoon nukkumaan julkiselle paikalle? Tosin ei ollut nyt ihan tunnin päikkäreitä tarkotus ottaa...) ja ystävän kanssa tärkeistä asioista juttelemista tuntien hujahtaessa ohi. Lisäksi äitiysloma-tasklist vähän lyheni.

Eli hyvä päivä kaikenkaikkiaan.

4 comments:

 1. Kannattaa todellakin kerätä voimia synnytykseen. Koskaan ei tiedä kuinka kauan se kestää. Itselläni supistukset alkoivat klo 24 maissa, käytiin kääntymässä sairaalassa klo 3, mutta kohdunsuu oli kiinteä ja kiinni, joten lähetettiin kotiin vielä. En saanut nukuttua, kun supistuksia tuli vähän väliä. Seuraava päiväkin meni valvoessa. Yöllä klo 3:25 kirjauduttiin sairaalaan. Ja siis jo toinen yö jäi väliin. Synnytys kesti 27 h 44 min, joten melkoiset univelat kertyi. Ja arvaas kuinka hyvin nukkuu kun on vastasyntynyt vieressä? Jokaiseen kitinään työntää tissin suuhun ja kun sieltä ei tule vielä mitään, niin eihän se kauheasti vauvaa rauhoita. :) Eli ihan oikeasti lepää hyvin. Nuku päikkäreitä. Koskaan ei tiedä mikä urakka odottaa. Ja näin 11 päivän kokemuksella voin sanoa, että niitä univelkoja ei todellakaan saa nukuttua pois.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huh, sulla todella oli pitkä synnytys - ja kuten sanoit, ei ne univelat sen jälkeen kauhean pian mihinkään katoa..

   Oon kyllä todella ottanut unia kiinni tässä, tänäänkin puoli tuntia puistossa zetaa iltapäivästä. Tekee niiiiin hyvää! :)

   Delete
 2. Mulla synnytys kesti tästöä esikoisestani vain 8h 40min papereiden mukaan. Mulla oli niin helppo raskaus että mietin mahtaako se kostautua vaikeana synnytyksenä. Ja pah. Oli ihan älyttömän helppo. oikeesti :)) Ja nyt terve neiti 9kk tuhisee unissaan tän 22v äidin viekussa :)
  Toinen lapsi haaveissa piakkoin ja arvaa jännittääkö jos nyt seuraavaksi onkin vaikka hirveen vaikea raskaus. ja miten sitä ehtii sitten levätä kun on jo taapero kotona :D Oli se helppoa esikoista odottaessa kun sai nukkua ja huilia ihan millon halus vapaa ajalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, toivottavasti seuraava raskaus yhtä helppo kuin edellinen! Ja toivotaan, että mun synnytys on myös yhtä helppo kuin tää raskaus on ollu ... :)

   Delete