Wednesday, June 6, 2012

rv37+2

Terveisiä (lääkäri)neuvolasta. 'Et ole lähdössä ihan vielä huomenna synnyttämään'


Kaikki kuten pitääkin, noin hyvin pitkälti. Paino oli yllättävästi tänään 100g vähemmän kuin viime viikolla (jonka kunniaksi, eikun siis korjatakseni tämän, söin aamupalaksi purkillisen Ben&Jerry jätskiä). Sf-mitta ei ollut kuulemma muuttunut viime viikosta, mutta oon aika varma, että tää lekuri mittasi vähän eri kohdasta, kuin neuvolatypy. Painoarviota kysyttäessä kuulemma keskiverto-vauva tulossa, eli 3000-3500g.

Syke oli kuulemma hyvä ja vaihteleva ja laittoi nyt korttiin 160, vaikka se siinä laski 145 -tasolle. Kuulemma sykkeen kuuluukin terveellä lapsella vaihdella.

Kohdunsuun kokeili, josta tuo ylempi kommentti synnyttämään lähtemisestä. Pehmeä ja lyhyt, kuten tässä vaiheessa pitääkin, eikä synnytys ole odotettavissa ihan huomenissa vielä. Tämä tosin tietenkin herätti pientä hilpeyttä, toi on niin tätä 'kuuluisat viimeiset sanat' -kategoriaa.

Tässä vielä arvot (suluissa viime viikkoiset).

Paino: -100g / vko (+385/vko) - kokonaisnousu 5,3kg
Verenpaine: 119/79 (114/78)
Pissa puhdas (puhdas)
Hb: ei mitattu (133)
Sf: 32,5cm (32,5cm)
Lapsivesi: normaali (normaali)
Tarjonta: rt (rt)
Syke: 160 (145)
Liikkeet: ++

Eli ei tässä muuta kuin lisää lomailua! Seuraavaksi kaverin kanssa herkkulounaalle.

2 comments:

 1. Ah, Ben&Jerry I love you both!

  Hieno masu sulla tuossa aiemmassa postauksessa. Ihan tuli ikävä omaani, joka tosin on tietty edelleen mukana, mutta eri olomuodossa. Höttöä täynnä, argh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Masu varmasti katoaa aikanaa, don't worry :) Masu kyllä tuntuu aikamoiselta. Kattotaan minkälainen kupu mulle sitten jää, kun asukas siirtyy mahasta ulkopuolelle...

   Delete