Wednesday, June 27, 2012

rv40+2

Neuvola nro 9 takana. Lapsella ja äidillä kaikki hyvin (noin fyysisesti). Tänään on kuitenkin näemmä vähän alakuloinen olo, vaikka ollaan vasta 2 päivää lasketusta ajasta yli. Harmittaa ja on oikeastaan aika perinteinen rumatyhmä-päivä. Erehdyin neuvolassa vilkasemaan itseäni peilistä ja suorastaan hätkähdin takaisin katsovaa turvonnutta, valjua naisparkaa.

Käväsin tuossa kuitenkin vähän puistossa, mutta tulin uhmakkaasti takasin kotiin pelaamaan tietokoneella. Screw aurinko, saan olla sisälläkin jos huvittaa.

Tässä nyt vielä statsit:
Paino: +900g / vko (kokonaisnousu 8,2kg)
Turvotus: + (+)
Verenpaine: 114/80 (118/85) --> mukavasti vähän laskenu
Pissa puhdas (puhdas)
Hb: 125 (130)
Sf-mitta: 34,5cm (33,5cm) --> keskikäyrällä. Tosin käyrä vähän niinkuin loppui neuvolakortista. Voisi tenava olla jo ulkona.
Rt (rt)
Syke: 125 (145) --> vähän laskenut sekin, mikä oli odotettavaa
Liikkeet ++ (++)

Kuulemma pää myös kiinnittynyt hyvin. Eli niinkun any day now, kuten viimeset pari viikkoa.......

2 comments:

 1. Oli Sarin kanssa puhetta tuosta lasketusta ajasta, kun hän vielä odotteli vauvan syntymää. Tultiin siihen tulokseen, ettei sitä pitäisi edes kertoa odottaville äideille. Pitäisi antaa joko kuukauden haarukka tai sitten antaa deadline rv 42+0, että siihen mennessä pitäisi syntyä tai aletaan tehdä jotain.

  Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiiätkö mietin ihan samaa tänään! Että 42+0 deadline annetaan ja sen lisäksi kerrotaan, että VOI syntyä myös noin neljä viikkoa ennen sitä, mutta luultavasti ei (ihan vaan expectation management ;).

   Ja kiitti, kyllä tää tästä, vähän piti päästä valittamaan :)

   Delete