Thursday, June 28, 2012

rv40+3

Ihan vaan siltä varalta, että joku odottaa ilmoitusta kahdentumisesta, voin kertoa, että ehei. Vielä yhtenä kappaleena täällä ollaan.

Oon sen sijaan tänään onnistunut hankkimaan järkyttävän päänsäryn ja mokaamaan pannukakun (en tosiaan ymmärrä mikä siinä meni pieleen, vielä viimeksi samalla reseptillä tuli parasta ikinä).

Surffasin toki internettiä, jossa kerrottiin päänsäryn enteilevän synnytystä. Kunpa. Kävin myös reippahalla kävelyllä hakemassa vähän supistuksia, jotka kuitenkin harmillisesti loppui heti kotiin tultuani.

Mukava, mutta eriskummallinen päivä kaiken kaikkiaan. Ulkonakin on ihan keltaista.

4 comments:

 1. "Ulkonakin on ihan keltaista." :D Sulla on kiva tapa asetella sanoja.

  Kyllä se siitä. Kehitä äkkiä joku addiktio asioihin, joiden tekemiseen tarvitaan kaksi kättä (suosittelen neulontaa). Sitten nautit uudesta harrastuksestasi täysin rinnoin kaikki ne kaksi sekuntia, jotka jäävät addiktion syntymisen ja vauvan syntymisen väliin.

  ReplyDelete
 2. Ja buukkailet nyt vaan paljon kaikenlaista eri ihmisten kanssa viikonlopulle, niin sitten ainakin joudut pian synnärille ja saat hermoilla sovittujen menojen peruuttamista.

  ReplyDelete
 3. Sama juttu mullakin, että kävelylenkillä aikaansaadut supistukset loppuivat kuin seinään kun pääsi kotiin. Tosin viimeisen reippaan lenkin jälkeen supistukset sitten alkoivat uudelleen puolen yön maissa, eivätkä enää loppuneetkaan. :)

  ReplyDelete
 4. Nyt siellä varmaan on päästy jo tositoimiin??

  ReplyDelete