Friday, June 15, 2012

rv38+4

Päivän huomioita: musta on tullut todella hellyydenkipeä (sekä pupu että mies saa tämän tuta..) ja se yhdistyy myös tavallista herkempään mielentilaan. Ja siihen, että kun miehen kanssa sovittu lounas ei toteutunutkaan, oli pettymys ihan naurettavan suuri tapahtuman vakavuuteen nähden.

Harmistuneena siis päätin siis tehdä mitä jokainen fiksu raskaana oleva nainen tekisi: ähistyäni itseni yksiin vaatteisiin kotona tallustelin Foorumiin H&M:n sovituskoppiin ähisemään itseäni toisiin vaatteisiin ja nielemään kyyneleitä, kun epärealistiset odotukset eivät toteutuneetkaan ja vaatteet eivät näyttäneetkään päällä kuvitelmien mukaiselta.

Lopulta ostin jotain mikä taatusti mahtuu päälle ja näyttää kivalta: feikki-timanttiset nappikorvikset.

Matka jatkui hitaasti kohti Espaa ja Kauppatoria, josta kuvittelin aivan varmasti saavani jotain hyvää lounasta. Ostin oikein muutamat naistenlehdet, etten aivan yksin joudu lounastamaan. Harhailusta ja muutamien menujen lukemisesta huolimatta hyvää lounaspaikkaa ei oikein löytynyt. Lopulta ostin jätskin ja menin lokki seuranani Kauppatorin reunalle sitä syömään.

Mielikin alkoi olla parempi, kuulokkeissa soi kaverin tekemä vanha kesänauha ja Kauppatori on kyllä hieno paikka.

Käveleskelin ympäriinsä jotain kolme ja puol tuntia, kunnes tulin kaupan kautta kotiin (lounaaksi muodostui sitten pakastepizza). Hiiiiitaaaasti tallustellen mentiin, mutta mentiin kuitenkin. Ainoa harmillinen juttu tässä kaupungilla kävelyssä - ja erityisesti kävelyn hitaudessa - on feissarit, joita ei enää oikein meinaa päästä kiihdyttämään karkuun.

Mutta kaikenkaikkiaan, tulipa käytyä ja hyvä mieli lopulta jäi. Lapsi ei siis myöskään syntynyt tänäänkään. Varmaan ihan hyvä asia, koska vielä viime yönä heräsin neljältä 'MIKÄ LAPSELLE NIMEKSI?!?!' -kriisiin. Kyllä, nimiasia on edelleen vähän auki.

No comments:

Post a Comment