Tuesday, November 27, 2012

kuukausi 4, päivä 27

Ah, internet ja blogimaailma. Missä muualla voisikaan tulla vastaan täysin ventovieras (anonyymi) ihminen, joka kuitenkin uskoo tietävänsä paremmin lapsen kehitysasteen kuin lapsen äiti? Ja lisäksi kokee asiakseen toppuutella äitiä harhaluuloistaan.

Ajattelin, etten alennu postaamaan todistusaineistoa, mutta näemmä alennun kuitenkin. Ohessa aamulta kuvattu video. Puolessa välissä homma keskeytyi hetkeksi, kun pupu kolautti jotain häkissä, joten opettelin videokäsittelyohjelmaa sen verran, että poistin kymmenisen sekuntia kolauksen ihmettelyä tosta välisä.

Otan vastaan rakentavaa ja ystävällistä kritiikkiä, mikäli olen totaalisesti liiotellut puheissani.

Ja nyt seuraa lupaus: en anna ärsyttävien anonyymien kommenttien enää ärsyttää.Ja tässä vielä illan video, laps laukkaa Espanjan isoäidin luo, joka juttelee Skypessä. Sanoisin, että ryömii enemmän kuin metrin, pari.


13 comments:

 1. Voi miten hienosti toinen laukkailee! :3 Ihana ipana.
  ..ja nyymit. Plääh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, kiitos :) Nyymit on kyl aika oma lukunsa! :D

   Delete
 2. Voi juma mikä vauhti! Ihana! :)

  ReplyDelete
 3. Mahtava tyyli :) Onkohan seuraillut pupun etenemistapaa? On se hauska miten eri tahdissa lapset etenevät. Meillä poika vain möllötti tuon ikäisenä ja joskus päälle puolivuotiaana lähti liikkeelle kierien :)

  Eipä niistä nyymeistä kannata välittää. Aika surkea elämä on, jos pitää haahuilla blogeissa ja yrittää saada kirjoittajalle paha mieli jostain.

  ReplyDelete
 4. Täytyy sanoa, että hän on kyllä liikehdinnässään vielä paljon taitavampi kuin osasin juttujen perusteella odottaakaan! Yritin tälle omalle syliluudalle näyttää, että "kato, noin säkin voisit vähitellen tehdä", mutta tyyppi vaan naureskelee mulle. Sylissä pääsee kuulemma kovempaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, silityksiä pikkuselle :D Ja tyypillä on hei ihan pointti! Sylissä on kivaa ja pääsee kovempaa :) lisäks ruoka kokoajan ihan holdella.

   Delete
 5. Herranjumala :D Kamala vauhti jo päällä!

  ReplyDelete
 6. Apua, minkä näköistä menoa kun sylivauva "rymii" (mikskä tota vois sanoa?) :O :D

  Poika näyttää hurjan hoikan malliselta, niin kroppa seuraa mukana hassusti loikkien, hauskan näköistä kyllä, huhhuh :D

  T.Anonyymi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa kyseessä on tyttö! (tää sukupuoli oo tainnut montaa kertaa olla puheissa)

   Ja hoikka se on, ei ehdi kerätä painoa, kun on jatkuvasti menossa. Ja sehän se mun suurin stressinaihe onkin :-) Onneks paino on kuitenkin noussut just sen about 400g kuussa, eli neuvola ei oo huolissaan, jollon en mäkään. Varsinkin kun laps on aktiivinen, ilonen ja tyytyväinen ja kuitenkin syö hyvin.

   Huomenna olis taas neuvola, katotaan missä mitoissa nyt mennään..

   Delete
 7. Ihana pikkupupu, mullekin tuli mieleen et mistähän neiti on ottanut mallia ;) Tosi rennon näköistä menoa, meillä mahallaan olo on vielä hirmuista ärinää, ähinää ja jäykistelyä

  ReplyDelete
 8. Vau! Ihana pieni! Olen joskus aikaisemminkin todennut, että lapsenne on mielestäni aivan erityisen kaunis ja suloinen! :))

  ReplyDelete
 9. Ihana pieni ihminen ja ihana vauhti!!! :-)

  ReplyDelete
 10. Yhteinen kiitos kaikille ihanille kommentoijille sekä minulta, että pikkupupuloikkijalta :) En kyllä tosiaan keksi mistä muualta laps olis ton liikkumistapansa matkinu - me ei kyllä miehen kanssa olla ainakaan tollasta mallia annettu :D

  ReplyDelete