Sunday, January 22, 2012

rv17+6

Ahkerahko sunnuntai (näistä on kehuskeltava, kun vielä on sellainen aika elämässä, että joskus saadaan jotain aikaseksikin).

Käytiin siis suorittamassa kansalaisvel..oikeudet, hakemassa mulle rauta-tabletteja (otin nyt sitten Obsidiania, kun muistan kuulleeni sen nimen useissa eri blogeissa rautalähteenä) ja kotiin ruokaa. Lisäksi innostuin tekemään pannaria, siivoomaan kotia ja kirsikkana kakun päällä käytiin vielä ostamassa Vepsäläiseltä uudet työtuolit, joita oltiin katseltu sillä silmällä jo marraskuusta asti.

Seuraavaksi ajattelin venytellä alaselkää (ai hitsi että on jumissa), käydä suihkussa ja maata sohvalla. Vatsaa vähän nipistelee ja painaa.

Tämä oli kyllä taas sarjassamme todella pohdiskeleva, sisältörikas blogi-postaus!

ps. Kohti 19. viikkoa pusketaan. Se on ihan totta, että aika menee tässä vaiheessa todella vauhdikkaasti.

4 comments:

 1. Jos Obsidanista tulee vatsanväänteitä, Maltofer-tipat on väitetysti hyvin siedetty vaihtoehto. Olkoon rautalisän sietokyky kanssasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos vinkistä!

   Toi vatsaystävällisyys mietitytti kovasti mua, mutta päätin sitten vaan syödä ananasta jos menee vatsa liian tiukille :-)

   Täytyy tsekata kanssa toi Maltofer sitten, jos alkaa liikaa haitata.

   Delete
 2. Äkkiä se aika hurahtaa. En uskois että mulla on enää 11 viikkoa laskettuun aikaan. Vaan kylläpä se saa olla tuo 9 kuukautta odotusta, muuten taitais tulla pupu pöksyyn monella kun nyt jo mua vähän hirvittää. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä en ole ollut vielä missään synnytysvalmennuksessa, ja koitan olla vaan toistaseks liiemmin ajattelematta asiaa :) (JAIKS)

   Delete