Thursday, January 26, 2012

rv18+3

Noniin, nyt kai se on virallista - ollaan jo kolmena iltana tässä makoiltu just ennen nukkumaanmenoa sängyssä ja tunnusteltu mun vatsasta tulevia potkuja. Siellä se joku on ja potkii. Mies totesi hymyillen (saatuaan potkun naamaansa painettuaan korvan mun vatsalle) 'nyt se isän potkiminen sitten alkoi'.

Jostain syystä potkuja kuitenkin tuntuu about ainostaan iltasin ennen nukkumaanmenoa. Oon koittanut välillä tunnustella iltapäivisin töistä tullessa, mutta mitään en oo huomannut.

Tänään oli taasen äitiysjooga ja täytyy sanoa, että se on aika sopivaa, kevyttä liikuntaa tähän pisteeseen. Paras osuus on tottakai lopun rentoutuminen, johon lähes poikkeuksetta meinaan nukahtaa.

Maha on myös kasvanut, mutta musta se vieläkin näyttää lähinnä ylimääräseltä painolta, eikä vauvamahalta.. No, eiköhän se tosta vielä. Vaa'alla en oo uskaltanut käydä sitten viime perjantain, en tän kaiken syöpöttelyn kanssa. Toivottavasti tää nälkä (ja erityisesti ruoanhimo) hellittää pian.....

5 comments:

 1. Kyllä ne potkut sieltä voimistuu pikkuhiljaa. Sit niitä alkaa olla jo koomisissakin tilanteissa ja pitää yrittää olla naama peruslukemilla, vaikka itseä naurattaa. :)

  Eilen olin kuntosalilla ja siellä se pikkuinen potki kuin viimestä päivää ja mietin mielessäni, että eivät varmasti ympärillä olevat aavista yhtään mitä minun sisälläni tapahtuu. :)

  ReplyDelete
 2. Meilläkin Miehen ensikontakti vatsalaiseen oli napakka potku ohimoon. Jääpähän ainakin tapaus mieleen. :D

  Samaten alussa potkut tuntui nimenomaan ilta-aikaan ja selällään maatessa. Luultavasti yksi selitys tuolle ajankohdalle on, että sikiö hoksaa äidin liikkeen rauhoittuvan ja loppuvan ja yrittää potkimalla ja liikkumalla varmistaa, että elinympäristö eli äiti on vielä kunnossa. Kyllä ne liikkeet ja potkut siitä sitten lisääntyy ja tuntuu 24/7, kunhan sikiö kasvaa.

  ReplyDelete
 3. Joo, eiköhän nää potkut tästä vielä voimistu ja mieskin saa nähdä että se oli vasta esimakua ;)

  Raskaana olevan naisen elämä on yks scifiä!

  ReplyDelete
 4. Sama täällä...
  Aloin tuntemaan potkut vasta n. viikolla 20, kun istukka on etuseinässä potkuja vaimentamassa ja alkuun potkut tuntuivat tosiaan vain iltaisin. Nyt masuasukki myllertää sekä aamuisin että iltaisin ja ensimmäisen kerran tällä viikolla mieheni vasta tunsi potkun masun päältä vaikka mennään jo lukemissa 23+2 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä mies tosiaan sai monosta naamaan jo heti alkuvaiheissa (ja sai tunnustella potkuja heti ekasta illasta lähtien) ja ihmetteli vielä tosiaan että miten voi olla jo noin voimakas.

   Siellä niitä lihaksia harjotellaan :)

   Delete