Sunday, January 29, 2012

rv18+6

Se on kuulkaa nyt niin, että huomenna (tai ylihuomenna, miten sen nyt laskee) alkaa 20. viikko, eli sitten ollaan puolivälissä!

Viikonloppu hujahti ohi hetkessä. Lauantaina käytiin muuttamassa kavereita, tosin olin kyllä suoraansanottuna varsin hyödytön ja päädyin vain istumaan sohvalle keskustelemaan toisen raskaanaolevan kanssa. Meidän paras anti oli se, että toimme mukana miehet.

Onnistuin kyllä (elämän ironiaa) tekemään jotain mitä ei melkein koskaan elämässä tapahdu, ja ei varsinkaan SAISI tapahtua raskaana - pannutin portaissa. Onneksi kyseessä oli vain pehmeä pyllähdys, josta ei jäänyt mitään vammoja, vaikka sain miehenkin kiskastua mukanani.

Tänään käytiin shoppailemassa (muun muuassa Ikeassa), mutta voin vieläkin sanoa, että ei olla ostettu yhtä ainutta lapsitavaraa. Sinänsä kai ihan hyvä, ne ehtii shoppailla myöhemminkin, ja sain kuulla lauantaina kaverilta (laskettu aika tyyliin huomenna), että ollaan kaveripiirin vauvanvaate-jonossa seuraavana.

Pikkunen mahaotus on ollut viime päivinä vähän vaisumpi, oon bongannut vain muutaman pienen potkasun. Päätin nyt olla kuitenkin huolestumatta ja lähteä hyvillä mielin Kanarialle keskiviikkona.

Pääsin muuten sanomaan tänään tanssitreeneissä, että 'alan olla sen verran raskaana, etten nyt voi ihan täysiä jalkaa heittää ja joudun vähän välttelemään hyppyjä jne.'

Ja maha kasvaa! Se voi myös johtua kyllä tästä tauottomasta ruoan puputtamisesta.

6 comments:

 1. Minä sain eilen tasaviikkojen kunniaksi (24+0) kylkeeni sellaisen rummutuksen, että aloin epäillä sisälläni asustavan pienen pupun. :) En tiedä mitä pikkuinen siellä oikein touhusi, mutta ei tuo kauaa kestänyt. Mieheni näki säikähtäneen ilmeeni ja kysyi että mitäs nyt tapahtui. :)

  Minä olen viimeisen viikon aikana ostanut muutaman vauvanvaatteen, kun olen alennuksesta löytänyt. Kirppariltakin tarttui mukaan aivan uudenveroinen pusero 2 eurolla. Yleisesti ottaen meidän kaupungin kirpparitarjonta on ollut vähän huonolaatuista. En halua mitään valmiiksi käytetyn näköisiä. Tietysti eri asia, jos joltain kaverilta saisi, mutta kirpparilta en halua sellaisia.

  ReplyDelete
 2. Joo, kyllä sitä itse haluaa ostaa uudennäköisiä vaatteita, mutta tutusta, turvallisesta kohteesta voi lainata jotain jo elämääkin nähnyttä :)

  Noita rummutuksia odotellessa! Pääsin tosiaan mainitsemasta juuri että on ollut nyt vähän hiljasempaa, mutta onneks illalla saatiin taas elonmerkkejä :)

  ReplyDelete
 3. Ootko jo päässyt "nauttimaan" jatkuvasta pissahädästä? Kauppareissut pitää suunnitella sen mukaan missä pääsee vessaan. Kävelylenkkiäkin oli pakko lyhentää eilen, kun rakko ei olis mitenkään kestänyt sitä alkuperäistä suunnittelemaani lenkkiä. Huh...

  Musta tuntuu että mun mahassa harrastetaan tällä hetkellä jotain jojoilua. Otetaan vauhtia yhdestä kohtaa mahaa ja törmätään vastakkaiselle puolelle ja taas kiepautetaan alavatsan kautta ylöspäin. Koskahan tähän tottuu!? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneks ei oo vielä ihan noin pahaksi aikatauluttamiseks mennyt, mutta välillä on niitä päiviä, että pitäisi tosian puolen tunnin välein käydä pissalla.

   Voiko kohtu jotenkin välillä vaihtaa 'asentoa' tai että voiko se olla vauvan asennosta kiinni painaako se rakkoa, tuntuuko potkut miten jne?

   Kun selkeästi vaihtelua tässä kyllä on :)

   Delete
 4. Tuntuu välillä, että vaikka olisi kuinka kova pissahätä, niin välttämättä ei sitten kuitenkaan tule paljon pissaa. Se hätä vaan tuntuu niin kovalta. Ilmeisesti kohtu painaa niin pahasti virtsarakkoa.

  En kyllä tiedä voiko kohtu vaihtaa asentoa tai että miten paljon se vauvan paikka vaikuttaa. Vauvan potkuissa en kyllä ole huomannut eroja. Ne vaan tuntuu sitten eri paikassa riippuen siitä missä kohtaa vauva on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, toi on kyllä ihan tuttu huomio, että pissattaa tosi paljon, mutta pissan määrä melko vähäistä. Tulee suorastaan välillä vähän tyhmä olo, että tänkö takia juoksin vessaan :)

   Delete