Friday, February 10, 2012

rv20+4

Jos saisin valita, en varmaankaan tekisi juuri muuta kuin makaisi sohvalla käsi vatsan päällä tunnustelemassa mahaotuksen muljahteluja ja potkasuja (ja katselisi samalla jotain hömppäsitcomia).

4 comments:

 1. Jep, tiedän tunteen. :) Odotappa kun ne liikkeet alkaa näkyä ulospäin! En osannut lainkaan odottaa tuota! Kun poika oikein tuntui tekevään kuperkeikkojaan vatsassa niin nostin paidan ylös ja totesin että koko maha heiluu. Sen jälkeen olinkin sitten vähän väliä paita ylhäällä tuijottelemassa vatsan elämää. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, liikkeitä näkyy jo hiukan! Oon nähnyt hauskoja videoita siitä kun vatsa venyy ja paukkuu ja näyttää lähinnä siltä että sieltä kohta kurkistaa alien. Sitä odotellessa ;)

   Delete
 2. Mä en jotenkin osannut lainkaan ajatella, että liikkeet näkyisivät ulospäin. Meidän pikkuinen lopettaa potkimisen siihen kohtaan, johon laitetaan käsi päälle. Ei ilmeisesti tykkää liiasta huomiosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkään en osannut ajatella, että liikkeet voisi näkyä vielä lainkaan, mutta kyllähän niitä kun tarkkaan katselee :)

   Koitin ettiä youtubesta tota videota, josta mainitsin, mutten nyt harmikseni löytänyt. Mutta sieltä löytyy kyllä kasoittain muita videoita, joissa vauva möyrii masussa ja se näyttää hurjalta.

   Delete