Friday, February 3, 2012

rv19+4

Päivä 3 Kanarialla. Oon lueskellut - toisaalta tyytyväisenä omaan sijaintiini, toisaalta kauhuissani siitä, että reissu on ihan just ohi - Suomen uutisia pyrystä ja pakkasesta ja lumesta. Kohta sinne pitää palata. Enää pari päivää. Argh,

On ihanaa, että jotkut ihmiset nauttii talvesta. Mä en. Mutta oon päättänyt koittaa vähentää valitusta, joten ei aiheesta enempää :-)

Anyway, Kanarialla on ollut paikallisen (Las Palmasin) talvista (eli n. 18-20 astetta lämmintä, vähän tuulista, mutta auringossa tosi lämmintä). Käytiin eilen vähän kävelemässä ja shoppailemassa ja oli hetkittäin suorastaan ihan superlämmin, mutta pääosin ollaan vietetty aikaa ihan vaan täällä mutsin nurkissa.

Mahaotus on alkanut potkia pitkin päivää aina sillon tällön, nyt ei enää tuu sellasia selkeitä 'on the move' -hetkiä, vaan monotuksia tulee tasaisesti sillon tällön, pitkin päivää.

Harmikseni joudun  myöskin myöntämään, että ilman mitään sen kummempaa hysteriaa suhtauduin kuitenkin luontaisen paranoidisesti ja epäluulosesti kaikkeen täällä saatavaan ruokaan. Hyvin ollaan kuitenki toki syöty, mutta varsin tarkasti sitä tulee mietittyä. Lisäksi täällä olis noita itsetehtyjä, iiiiiiihanan näkösiä jäätelöitä, joita internet kehottaa välttelemään. Ei auta.


No comments:

Post a Comment