Wednesday, February 15, 2012

rv21+2

Ei ihme, että moni on sanonut ylimääräisten kilojen alkaneen kertyä viidennellä kuulla. Söin runsaan aamupalan, muhkean lounaan ja nyt tekisi mieli niitä liiloja lakun makusia Dumleja, jenkkipannareita ja banaanisuklaapirtelöä.

Kävin jo alakerran kahvilasta etsimässä jotain herkkua, mutta kävi (onneksi) kuten melkein aina - kävelin kahvilan läpi eikä oikein mikään erityisesti houkutellut.

Niin, ja ei tee yhtään mieli harrastaa liikuntaa. Kävelin äsken parisataa metriä ja alavatsaa alkoi nipistellä. Why oh why?

Tajusin muuten että hyvänen aika. Sehän olis 22. viikko meneillään!

4 comments:

 1. Liilat dumlet on parhaita! Mulla alkoi sokerihumalahakuisuus viimeisellä kolmanneksella. Nyt on jo tasoittunut, mut pari viikkoa meni aika sokerisissa merkeissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liiloja Dumleja ei ollut meidän S-Marketissa! :( Onko ne nykyään jotenkin keräyskamaa?

   Mä TOIVON että tää syömisen himo laantuu tässä, tässä nyt kuitenkin vielä on melkoinen matka siihen raskautta jäljellä....

   Delete
 2. Mä en saanut ensimmäisellä kolmanneksella mitään makeaa alas - mutta suolasta meni senkin edestä. Sain suurimman osan kiloista ihan alussa, koska nälkä oli ihan tajuton.

  Tokalla kolmanneksella syömiset tasoittui ja makea alkoi taas maistua. Siis minä, joka en tykkää suklaasta vetelin sitäkin ihan hulluja määriä... Ja väänsin kotona ties mitä herkkupirtelöitä :) Nyt ollaan miehen kanssa loppuaika karkkilakossa, kun neuvolalääkärin mielestä painoa oli tullut liikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Malla, ihmisillä niin erilailla :) mä vaan oksensin ekan kolmanneksen ja yritin saada jotain suolakeksejä tms. pysymään sisällä...

   Karkkilakko vois olla kyllä oikein hyvä idea mullekin - ja muutenkin varmaan puolet syömisistä on ihan turhia :D Pakko kai se on tässä ottaa itteäni niskasta kiinni...

   Ja siis sähän oot jo ihan loppuvaiheilla! Jännää!

   Delete