Friday, February 17, 2012

rv21+4

Kävin aamulla vaa'alla. Ei olisi kannattanut. Toisaalta, nyt on taas enemmän motivaatiota syödä vähän harkitummin. Unohdetaan banaanisuklaapirtelöt ja liilat Dumlet tältä erää (ps. tein toissapäivänä banaani-kinuski-pirtelöä ja oli ihan hitsin hyvää).

Varasin ajan 3D ultraan. Ehkä melkolailla täysin turhaa, mutta taidetaan olla miehen kanssa molemmat todella uteliaita pääsemään näkemään meidän mahaotus vielä uudestaan. Ajanvaraustäti totesi, että 24. viikko on paras aika tulla, eli aika varattiin tän kuun loppuun.

Pakko myöntää, että ollaan myöskin tosi uteliaita sukupuolen suhteen. Ei niin, että sillä olisi väliä kumpi siellä on, mutta olisi vaan kiva tietää etukäteen.

Tosin - AINA on virheen mahdollisuus, joten sanoi 3D ultra mitä vaan, mun  mielestä pitää olla (vähintäänkin henkisesti) valmistautunu yllätyksiin. Ja sitä paitsi kumpi tahansa onkaan, niin yhtä onnellisia siitä ollaan <3

Anyway, kivaa päästä kurkkimaan mahaotusta vähän lisää.

Tätä 3D ultraa googlettaessani löysin paljon foorumeita, joissa on toinen toistaan karmeampia tarinoita siitä, miten äidit ovat synnytyksen jälkeen hylkineet lastaan (ei edes halunnu nähdä) päiviä, koska sukupuoli oli eri, kuin odotettu / toivottu / suvun puolesta painostettu / ympäriltä veikkailtu. Pettyneitä isiä, pettyneitä sukulaisia, masentuneita äitiä jne. HUH, kaikki tämä sukupuolen takia?? Tänä päivänä, täällä meillä Suomessa??

Jotenkin voisi kuvitella, että jos leikkiin lähtee, niin kyllähän jokaisen pitäisi ymmärtää, ettei sitä sukupuolta pääse valitsemaan (eikä pitäisikään päästä), joten haaveet ja ennakko-odotukset (niin omat kuin sukulaistenkin) sukupuolesta on syytä haudata.

Huvittavaa, että tämä sattui tulemaan vastaan juuri tän isoäitini kanssa käyneen puhelinkeskustelun jälkeen.

Se riittää tästä paasauksesta.

Sain isoäidiltäni ystävänpäiväkortin. Luulen hänen olevan ihan autuaan tietämätön aiheuttamastaan mielipahasta. Oh well.

No comments:

Post a Comment