Monday, March 5, 2012

rv24+0

Tänään on maanantai. Tänään laitan elämän taas kuntoon.

Tässä on menny tosi monta viikonloppua hirveässä kiireessä, ja nyt alkaa olla sellainen olo, että rauha maahan hyvä ihminen (minä). Kaiken huipentuma eilinen. Erehdyin (monen kieltäytymisen jälkeen) kuitenkin lähtemään miehen mukaan katsomaan aina niin hauskaa Hemma Beastia - jonka keikka alkoi siinä puoli kahdentoista aikaan On The Rocksissa. Puoli kahdeltatoista! Sunnuntai-iltana!

Kotona oltiin puoli kaksi, töissä oltiin leuat levällään haukotuksesta. Jep. Tosi hyvä idea.

Sen sijaan jotain jännittävää on tapahtunut: meidän kotiin on laskeutunut ihka ensimmäinen lastenvaate! Miehen sisko kävi Jenkeissä ja toi sieltä tuliaisiksi aivan hervottoman suloisen potkarin, joka 'had your name on it'.Potkarissa on pieniä pupuja.

Potkarissa on myös näppärät käännettävät hihat, joilla saa kynnet piiloon, ettei tule naarmuja.

Nyt se on totta. Meidän lapsi ei jää vaatteitta. Tämän yhden vaatteen lisäksi meillä on myös joululahjaksi saatu kirja, joka oli tarkoitettu nimenomaan pikkuselle. Mitä tässä muuta nyt enää tarviikaan? (Ja miten ihmeessä noita lastenvaatteita on tarkotus viikata?)

Olin ajatellut tekeväni tänään kävelyretken Tehtaankadun Aitokauppaan tossa ihanassa auringonpaisteessa töiden jälkeen, mutta hyytävä totuus iski päin näköä: ulkona olikin kylmä. Tulin kotiin ja vannoin etten lähde enää mihinkään ja majottauduin avokadon kanssa sohvalle. Onneksi kevät hiipii hiljalleen tähän suuntaan ja vielä tulee se lämmin, aurinkoinen päivä, jollon ulkona on oikeasti mukava olla.

ps. 25 viikko!!

4 comments:

 1. Ensimmäinen vauvanvaate! Herraisä sentään! :) Minä olen kantanut kotiin toinen toistaan ihanampia vaatteita minkä olen kerinnyt. Olen ostanut vain sellaiset, jotka on ollut ihan pakko saada ja niitäkin on riittänyt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Mä päätin pysyä kaukana lastenvaateliikkeistä (vaikka houkutus on ollut suuuuuri), kunnes me ollaan saatu nyt ainakin äitiyspakkaus sieltä Kelalta ja katottu silleen konkreettisesti, että mitä on ja mitä tarvitaan.

   Haluisin muuten kovasti sellasia vähän persoonallisempia lastenvaatteita - mistäköhän kannattaa etsiä?

   Delete
 2. Riippuu ihan siitä mitä pitää persoonallisena. Onhan niitä nettikauppoja vaikka muille jakaa. Ja luulisi että Helsingistä löytyisi vaikka mitä. Tällaisesta ainakin löytyy erilaisiampia vaatteita:

  http://www.sampsukka.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Täytyy kyllä tässä vielä jossain vaiheessa ihan kunnolla paneutua aiheeseen :-)

   Delete