Wednesday, March 14, 2012

rv25+2

Noniin. Näin sukellettiin sitten vaunujen ihmeelliseen maailmaan. Surffailin netistä erilaisia vaunukauppoja / lastentarvikeliikkeitä ja tuli melkein ihan surku, kun on niin onnettoman tietämätön. No mutta jostain se on kai lähdettävä.

Miehen sisko paljasti vähän aikaa sitten katselleensa vähän sillä silmällä Bugaboo Cameleon vaunuja. Katso (pitkä) demo ja ihastu. Kyllähän noi aivan tosi näppäriltä vaikuttaa. Erityisesti kun on kuullut kommentteja eripuolilta, tyyliin 'toiset vaunut kaupassakäyntiin, toiset maastoon jne.'

Ja siis tässä on nyt juuri tulee tää mun .. tää puoli esille. En tunne paljoa vaihtoehtoja, näen yhdet hyvät, joita joku on suositellut (ja jollaiset on nähty useammalla Hollywood-starallakin) ja avot. Hankitaan noi.

Varasin meille siis oikein kalenterista nyt aikaa lauantaille sitä varten, että voidaan mennä vaunukaupoille käymään ja ihmettelemään vaunuja. Tuollaiset Bugaboot joutuu varmaan kuitenkin tilaamaan, ja mikäli haluaa jotain erityiskuosia, jota varastossa ei valmiina ole, mennee 8-12 viikkoa toimitukseen.

Ainoa huono puoli ja tähän mennessä tullut yllätys noissa - mukana ei tule (eikä ole) turvakaukaloa. On kuitenkin ilmeisesti useita malleja, jotka voi kiinnittää noihin (ja autoon), joten sellainen pitää ostaa vain erikseen.

Näitä vaunuja surffaillessa alkoi hiipiä pieni shoppailuinto. Mitä kaikkea kivaa (ja ihan oikeasti hyödyllistä ja tarpeellista) sille vekaralle voikaan hankkia! Peltorit nyt ainakin (veikkaan että tulee käymään joskus bänditreeneissä) ja aurinkolasit, kesälapsi kun on. Joo-o, kaikkea löytyy!

Katsotaan lauantaina sitten miten tässä käy :-)

2 comments:

  1. Oltiin laivalla helmikuussa ja siellä oli pikkuinen jolla oli Peltorit. :D Äiti ja isä olivat tanssiravintolassa tanssimassa ja pikkuinen nukkui heidän välissään rintarepussa Peltorit päässä. Niin suloinen!

    ReplyDelete
  2. Peltorit on kyllä kätevät ja tulee varmaan tarpeeseen meilläkin heti alusta alkaen :)

    ReplyDelete