Sunday, March 18, 2012

rv25+6

Tänään on satapäivää-päivä. Eli viimeinen kolminumeroinen päivä laskettuun aikaan. Hyvänen aika.

Käytiin lauantaina  vaunuostoksilla (siis lähinnä työntelemässä ja katselemassa vaunuja) Lauttasaaren Vaunuaitassa ja vaikka tultiin puoli tuntia ennen sulkemisaikaa (hitsi meneekö se kiinni jo nyt KAHDELTA??) siellä oli ihan täys vilinä ja vilske, joka ei ollut täysin loppunut vielä sillon varttia ylikään, kun me lähdettiin.

Taitaa se olla niin, että meille tosiaan semmoset Bugaboo -vaunut tulee. Ei kuitenkaan nyt tolla reissulla sellasia vielä tilattu, kun värivalinta jäi mietityttämään mua (todellisia First World Problems...). Jos oltais oltu vähän aikasemmin liikkeellä, oltaisiin saatu ihana vihreä värisetti:

http://www.vaunuaitta.fi
Nyt kuitenkin oli käynyt niin, että siinä päivän aikana viimenenkin oli myyty, eikä lisää ollut tulossa (tämä kuului johonkin Special Edition, Limited time -värivalikoimaan). Harmi. Nyt täytyy siis valita noista muista, paljon vahvemmista väreistä ja oon vielä jumiutunut pyörittelemään niitä Vaunuaitan sivuston värivalitsijassa. Tummanharmaa + musta olisi sopivan neutraali, mutta TODELLA tumma - ja pelkäänpä että kesällä kovin kuuma.

Onneks tässä on vielä aikaa tehdä päätös (oonko koskaan kertonu kuinka huono oon tekemään tämmösiä päätöksiä, jos ei samantien oo täysi varmuus jostain?).

Vastoin ennakko-odotuksia perjantai-ilta meni kuitenkin ihan siedettävästi. Tuntuu että oon tämän raskauden myötä saanut jonkunlaisen uuden arvon mun isän silmissä - ja siinä missä harmittaa, että 'vain tämäkö mut tekee arvokkaaksi?', on tietty mukavaa tulla kohdelluksi aikuisena.

Isoäidinkin luona - no, söin jotain vähän arveluttavaa pakastekakkua, mutta tiesin että siitä tulee ihan hirveä mielenpahottaminen ja älämölö, jos kieltäydyn (mikä on mun mielestä kyllä aivan loputtoman epäreilua) - meni suhteellisen ok. Keskustelu pysyi suhteellisen neutraalilla tasolla, ja siinä vaiheessa kun oltiin siirtymässä politiikkaan, olikin jo aika lähteä. Onneks.

Ja hei vielä! 3/2012 (eli nyt uusimmassa) Vauva-lehdessä on melko iso lastenvaunuvertailu! Suosittelen kyllä kaikkia, jotka vaunuja tässä pohdiskelee, vilkasemaan.

2 comments:

  1. Taitaa se usein niin mennä, että isin tytöistä tulee aikuisia vasta lasten myötä. Vähän sellaista olen ollut hoksaavinani oman isäni kanssa, vaikkei koskaan ole mitään sanomista ollut.

    ReplyDelete
  2. Joo, tässä on tapahtunut suorastaan melko selkeä muutos. No, kai se on aika kolmekymppisenä vihdoin kasvaa aikuiseksi ;)

    ReplyDelete