Tuesday, March 6, 2012

rv24+1

Mulla on ollut erityisen paksu olo tänään. Syykin löytyy: pakotin itteni aamulla vaa'alle kauhistelemaan sen tarjoamaa lukemaa. Toisaalta, joskus näitä raatorehellisiä hetkiä tarvitaan, että voi taas ryhdistäytyä.

Ja ryhdistyinhän minä - eilenkin lepyyttelin syyllisyyttäni siitä, etten lähtenytkään käymään Aitokaupassa siivoamalla koko kodin (jotenkin se oli päässyt taas läävääntymään) ja söinkin oikein terveellisesti ja hyvin.

Tänään ryhdistin työtuolini selkänojan kaikkein ryhdikkäämpään asentoon ja söin palsternakkakeittoa lounaaksi.

Vaan kun aurinko näin paahtaa ikkunasta sisään ja lämmittää ihanasti joka puolelta, tekis mieli vaan kellahtaa selälleen ja nukahtaa. Juuri nyt teknisen dokumentaation sisäistäminen ei ole parhaimmillaan.

Btw, mulla on hyvin hatara mielikuva, että olisin herännyt yöllä lapsosen melskaamiseen. Vielä melkein neljä kuukautta laskettuun aikaan (no, kolme ja puol) - ei vielä yöheräämisiä!

4 comments:

 1. Olin pidennetyn viikonlopun vanhempieni luona ja tuli syötyä ja herkuteltua niin paljon, että nälkää ei koko viikonloppuna tuntunut missään vaiheessa. On sitten ollut sen jälkeen kans tuollainen läski-fiilis. Olin ajatellut eilen mennä työpaikkaruokalaan kasvissosekeitolle, mutta mies sai houkuteltua minut lounaalle aasialaiseen ravintolaan buffetiin. Ja senhän tietää miten siellä kävi... Hirvittää ensi maanantain neuvolan punnitus. Auts.

  ReplyDelete
 2. Joo, no miehet on kyllä katalia, kun onnistuvat niin helposti parhaimmankin yrityksen torpedoimaan herkkuhoukutuksilla :-)

  Mä muuten sovin viimeksi meidän neuvolatypyn kanssa, että tästä lähin otetaan neuvolapäivän aamupaino ja that's it. Eli tavallaan vähän parempi vaihtoehto kuitenkin!

  ReplyDelete
 3. No mulla nyt on neuvolat olleet aina aamulla klo 8. Mutta tietty vaatteet on siellä päällä punnitessa ja aamupalan syön kotona, joten ei oo ihan sama asia, kuin paino heti heräämisen jälkeen ennen aamupalaa alasti omalla vaa'alla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enitenhän se paino vaihtelee just sen suhteen, että kuinka monta lasia vettä on sattunu juomaan, mitkä vaatteet on päällä ja onko lounas syöty jne.

   Ja koska tosiaan sitä painoa vähän syynätään, niin oon kyllä ihan onnellinen tähän aamupaino-systeemiin.

   Delete