Sunday, March 25, 2012

rv26+6

Nyt ollaan siis tultu siihen pisteeseen, että ensi viikolla alkaa se raskauden viimeinen kolmannes. Iik.  Viikot menee viikkonloppuja odotellessa, viikonloput hujahtaa ohi silmänräpäyksessä ja sunnuntai-iltana havahtuu siihen, että GASP. Huomenna maanantai.

Jahas. Kesäajan kunniaksi ulkona on satanu uusi kerros lunta. Hurraa.

Meillä on nimiongelma. Luultiin jo, että oltiin löydetty suhteellisen sopiva ja hyvä nimi, mutta kävi ilmi, että se oli liian lähellä tämän hetken suosituimpia nimiä, joten vaihtoon meni. Nyt on taas takki tyhjä.

Muutamia edistysaskeleita ollaan kuitenkin otettu - käytiin tilaamassa vaunut, päätettiin mikä hoitopöytä hankitaan, samoin kuin mikä pinnasänky. Lapsen vaatteille tehtiin paikka, nyt ne vaatteet pitäisi enää pestä ja viikata kaappiin. Saatiin vimma käydä kamojamme läpi ja heittää turhia asioita pois. Meidän kämppä on kyllä vaan vähän ahdas, tarvitaan todellista luovuutta saada kaikki mahtumaan niin, että arjen askareet on helppoja.

No, tässä ollaan kuitenkin enää puoli vuotta lapsen syntymän jälkeen. Pitääkin taas vähän katsella millasia asuntoja olisi tarjolla...

Pari huomiota:
Tänään on päivälleen 3kk laskettuun aikaan (mutsini huomasi)
Puoliksi vatsallaan / kyljellään nukkuminen on muuttunut aika hankalaksi ja aiheuttaa mielenosoituksen masussa.

No comments:

Post a Comment