Friday, March 9, 2012

rv24+4

Päivän status-update:

1) Sokerirasitus OK. Arvot heitteli vähän enemmän kun ekalla kerralla, mutta edelleen täysin puhtaasti viitearvojen sisällä (eka 4.6, toka 7.3, kolmas 5.6 tms.). Olin vähän yllättynyt siitä että arvot heitteli noinkin paljon, mutta pääasia, että kaikki meni hyvin.

2) Pissat puhtaita - tai ainakin riittävän. Ilmeisesti oli aamu-unessa jäänyt pesu vähän summittaiseksi, koska pissassa näkyi - ja tämä on siis ihan oikea termi - sekaflooraa. Mutta ei kuitenkaan mitenkään paljoa. Pyrskähdin tolle termille puhelimessa, ne mielikuvat, ne mielikuvat. No, parempi sekaflooraa, kuin sekafaunaa.

3) Mulla oli tänään hammaslääkäri, hammaskiven putsaus. Hammashygienisti oli tosi mukava ja oikein hellävarainen ja meen taatusti sinne vielä uudestaan. Voin suositella! Olin siis Oral Hammaslääkärit Lauttasaaressa. Oon normisti käynyt Ruoholahdessa yhdellä yksityisellä, mutta niiden hammashygienisti on aivan järkyttävän kovakouranen.

Kahdesti lähdettyäni mascarat poskilla sieltä ulos päätin, että ens kerralla on mentävä muualle. Ja tämän käynnin jälkeen voin sanoa, että kyllä kannatti. Koko putsaus oli verrattavissa aikasemman taltan ja vasaran kanssa tehdyn 'siistimiseen' jälkeen hienovaraiseen ja tarkkaan atomin pilkkomiseen.

4) Harva eläin on niin hellyyttävä kuin omaan kuorsaukseensa heräävä pupu.

5) Huomenna lähdetään katsomaan josko ostettaisiin vaikka uusi auto.

5 comments:

 1. Kuorsaava pupu pitäiskin kuulla edes kerran elämässä!

  ReplyDelete
 2. Meillä on kuorsaava kissa, mutta se ei herää kuorsaukseensa itse, eikä aina edes siihen jos sille huutelee, että lopeta tuo kuorsaaminen. :) Mutta kuorsaava pupu kuulostaa paljon hellyyttävämmältä.

  Mites muuten teidän vaunuostokset? Onko niistä jo tehty päätöksiä?

  ReplyDelete
 3. Paukkuliini, koitan ottaa videota joskus meidän kuorsaavasta jänöstä :-)

  Annika, kuorsaava pupu on kyllä joskus onnistunut herättämään mutki keskellä yötä, vaikka melko vienosti kuorsaakin.

  Vaunut on edelleen pohdinnan alla, ens viikonloppuna kyllä täytyy käydä katsomassa ja valitsemassa. Onko vinkkejä? :)

  ReplyDelete
 4. Niitä vaunuvinkkejä minäkin juuri kaipasin ja siksi niitä vaunuista kysyin. :) Olen kysellyt kaikilta mahdollisilta kommentteja vaunuista ja kovasti on Emmaljungaa suositeltu. Kauhean kalliita vaan ovat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, I see. No me tähdätään ens viikonlopuksi vaunukaupoilla, tuun sitten raportoimaan mitä löytyi :)

   Delete