Wednesday, March 7, 2012

rv24+2

Olo tänään: edelleen turpea, joskaan ei yhtä paljon kuin eilen.

Päällimäisenä tällä hetkellä on äitiyspakkaus, joka käytiin tuossa hetki sitten hakemassa (hurraa 24h posti), ja jonka kävin vaate vaatteelta läpi ja aloin olla aika overwhelmed. Vaatteet oli vieraita ja pieniä ja siellä oli neliskanttisia liinoja, joista en ihan tiennyt mitä ne on ja apua. Päätin, että one of these days pesen noi vaatteet, teen inventaarion, tutustun niihin huolellisesti ja järjestän ne kaappiin.

Tietyissä asioissa on ihan parasta olla alottelija ja onneton urpo, joka ei tiedä mitään, vaan saa mokailla sielunsa kyllyydestä. Lasten hankinnassa not so much - ainakaan mulle. Onneks tässä on vielä aikaa sopeutua, etsiä tietoa ja opetella. Overwhelmed.

Huomenna sokerirasitus nro 2. Oon ollut kuudesta asti syömättä (söin töiden jälkeen ja sitten alkoikin treenit) ja nyt on nälkä. Ehkä parempi mennä vaan nukkumaan.

4 comments:

 1. Yksi niistä neliskanttisista liinoista oli pesulappu. (Älä kysy miten sitä käytetään. :) ) Se oli se sellainen nahkeapintainen ohut. Sitten siellä oli sellainen paksumpi neliskanttinen, joka on vaippa. Se taitetaan kolmeen osaan pitkittäissunnassa. Siellä tilpehööripussissa oli tuon vaipan ohje.

  Yritin käydä eilen läpi niitä äitiyspakkauksen vaatteita. Pitäisi lätkäistä jokaiseen vaatteeseen post it -lappu, johon kirjoittaisi sen koon. Sitten olisi helppo laittaa aina samankokoisia vaatteita samaan paikkaan.

  Muistui eilen mieleen yrityksen alkuaikoina hankitut vaatekappaleet. (Tai itse asiassa hankin niitä jo monta vuotta ennen yrityksen aloittamista aina kun näin jotain suloista.) Ne on olleet onnellisesti unohdettuna vierashuoneen vaatehuoneessa pahvilaatikoissaan. Nyt pitää ihan oikeasti lopettaa vaaatteiden ostaminen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä yritin lukea niitä vaippaohjeita, mutta ainakaan ensisilmäyksellä ei kyllä vielä avautunu. Musta tuntuu, että äitiysloma ennen synnytystä meneekin sitten siihen, että tutkailen noita :D

   Ja juurikin samaa mietin, että pesen vaatteet ja sitten kasaan ne koon ja vaatteen mukaan eri pinoihin, että tulisi edes jonkunlainen tolkku.

   Tavallaan toi on kyllä ihanaa, jos on ostanut hiljalleen vaatteita jo pitkin vuosia - nyt on taatusti ihana ilo kaivaa ne esille!

   Delete
 2. Siinä on vaan käynyt niin, että olen aikojen saatossa ostanut vuodenaikoihin nähden vääränkokoisia vaatteita. Sieltä löytyi paksuhko puuvillaneule, joka on 0-3 kk ikäiselle. (Laskettu aika 20.5.) Paksut aivan ihanat collegehousut 0-3 kk ikäiselle. Sitten oli lyhythihaisia bodyja iso liuta, jotka menevät suunnilleen joulu-helmikuussa. Ostin melkoisen satsin vauvanvaatteita Lontoosta toukokuussa 2004. Siellä oli kaikkea niin ihanaa ja edullisesti. Muutama eilen kätköistä löytämäni vaate oli mun mielestä liian tyttömäisiä, vaikka ostaessani olenkin vakaasti ajatellut niiden sopivan kummalle tahansa. Mutta oli siellä sitten paljon sellaisiakin, jotka sopivat pojalle kuin nenä päähän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin joo, toi on tietty se hankaluus, että vauvat kasvaa niin nopsaan, että kesällä ei mee samat vaatteet kuin talvella, eikä laskettua aikaa ikinä voi tietää (ennen raskautumista).

   Toivottavasti löytyy joku hyvä käyttö niille vääränkokosillekin vaatteille! Ehkä sitten seuraava tulokas.....? ;)

   Delete