Wednesday, April 4, 2012

rv28+2

Aamukampa sanoo 28-2 työpäivää jäljellä. Kaksi pitämätöntä lomaapäivää siis myös, eli todellisuudessa 26 työpäivää. Ajattelin ensin, että pidän noi lomapäivät vähän aikasemmin, koska ei koskaan tiedä päätyykö sitä loppuvaiheessa sairikselle.

Mulla on kuitenkin ollut tässä sen verran hyvä olo, etten usko mun mihinkään sairikselle päätyvän, eli voisin alottaa äitiysloman paripäivää aiemmin. Itseasiassa kolme päivää aiemmin, koska tossa on mukavasti helatorstai sillä mun vikalla viikolla.

Mä en tiedä pitäiskö sitä tuntea suorastaan vähän huonoa omaatuntoa siitä, miten irtautunu oon jo töistä. Siitäkin huolimatta, että työkaveri lähti lomille ja jätti mut sijaistamaan sitä. Työmäärä kasvoi muutamaksi viikoksi varsin paljon, mutta alkujärkytyksen jälkeen uskon pärjääväni.

Erityisesti  kun mulla on näemmä aikaa kirjotella blogiakin keskellä päivää...

http://www.bebelane.com
Anyway tilasin itelleni pari mahatuubia ja masuvyön. En ole vielä ihan 100% varma sen tarpeellisuudesta, mutta tuntuu jotenkin loogiselta ajatella, että koska vatsa kuitenkin roikkuu eteenpäin, ihoOa ainakin auttaisi jonkunlainen tuki. Ja selkää myöskin.

Vyö on Bebelanelta, merkkiä Anita ja suora linkki vyöhön tässä.

In other news. Talvi harmittaa ihan sikana, enkä enää yhtään pyörittele silmiäni sille, että meinasin joskus yläasteikäisenä alkaa itkeä, kun toukokuussa ulkona satoi räntää. Tällä hetkellä tuolla paistaa kyllä upeasti aurinko - kunhan nyt ei tulis enää lainkaan lunta.

Muutoin väsyttää, pissattaa ja vatsassa on kova möyrintä. Eli business as usual. Onneksi enää yks työpäivä ennen pääsiäistä.

10 comments:

 1. Mulla on toi Anitan tukivyö ja se on ollut tosi hyvä! Varsinkin kävellessä ja shoppailureissuilla ihan ehdoton. Istuessa se alkoi loppuvaiheessa vähän ahdistaa ja aiheuttaa suppareita. Mutta mun selkäkipuihin se auttoi tosi paljon. Masutuubit taas mulla on jäänyt kokonaan käyttämättä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tää on kyllä aina vähän vaikeeta, kun ei tiedä mitä kaikkea tulee käytettyä ja mikä jää vaan nurkkaan lojumaan.

   Tosta Anitan tukivyöstä oon kuullut vain hyvää ja mullakin on vähän alaselkä välillä vaivannut, joten uskoisin että tulee hyvään käyttöön :)

   Delete
 2. Mulla on Cantaloop-merkkinen masuvyö, mutta itselläni se on jäänyt ihan kokonaan käyttämättä :( pari kertaa kokeilin, mutta jotenkin se oli niin "tiukka" että mun masua ja oloa se vaan ahdisti. Selkää olisi varmaan kyllä tukenut, jos olisin sitä voinut pitää.
  Mutta nuo masutuubit, ne on ihan parhaita! Ei oikein enää kun masu on jo näin iso, mutta varmaan tuonne vkolle 30 ihan melkein alusta saakka pidin tuubeja. Joko paidan alla lämmittämässä talvella tai sitten niillä sai lisää käyttöikää muuten lyhkäsiksi jääville "tavallisille" paidoille (nythän ei voi kuin haaveilla mun normaalikokoisista paidoista :) )

  Mut nautitaan näistä massuista niin kauan kun ne nyt tässä mukana on! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin aivan, toiset tykkää masutuubeista, kun toiset ei :) Ite ajattelin pitkään, että voin pitää vaan jotain pitkiä toppeja muiden paitojen alla ja että ne ajaa masutuubien asian, mutta kesällä kyllä saattaa alkaa ahdistaa, jos on liian monta paitaa päällekäin.

   Ja joo, tää masuaika on melko lyhyt ja rajallinen, joten nautitaan nyt siitä! Tosin masutuubeja varmaan voi käyttää sitten taas ihan muuten vaan lapsosen syntymän jälkeen :)

   Delete
 3. Ostin toisennäköisen "tukivyön", eli sellaisen tuubimallisen: http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/6043/pl. Mulla se vaan tuntuu rullaavan kovin helposti pois paikoiltaan ja alkaa painaa pahasti. En ole sitä montaa kertaa käyttänyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä tietää .. ja kieltämättä jotenkin tuntuu että toi Anitan kapeampi kaistale selässä auttaa tota pysymään just paikoillaan.

   Ja ilmeisesti tosiaan tein hyvän valinnan, koska tosta Anitasta en oo vielä kuullut negatiivisia juttuja :)

   Delete
 4. Jos selkä on kipeä, tukivyö auttaa.

  Mä käytin tuota varmaan viikosta kahdeksan eteenpäin - maha ei tietenkään tarvinnut mitään tukea, mutta selkä oli aivan romuna, enkä voinut vetää relaksantteja. Ja voi hyvä luoja, että se auttoi. Selkäkipu hellitti niin nopeasti, että kuljin endorfiinipöllyissä ympäri Stokkaa puolisen tuntia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy sanoa, että eilisen kaupoissa ravaamisen jälkeen selkä oli todella kovilla ja aloin kyllä kaivata tota vyötä - jos se vaikka toimis mulla kuten sulla. No, sen pitäisi tulla ens viikolla postissa.

   Delete
 5. Mulla oli tuo Anitan vyö, mut liian pieni numero, plääh. Toimi aluksi, mut isolla mahalla puristi liikaa. Oikea koko olis varmaan auttanut asiaa.

  ReplyDelete
 6. Toi koon miettiminen oli kyllä vaikeeta! Lopulta valitsin sen perusteella, että kaveri (alkujaan 38-40 -kokonen) sanoi, että M-koko on nyt viikolla 33 tms. vielä lähestulkoon liian suuri.

  Elän toivossa, että mikäli toi vaikuttaa siltä, että vyö ei tule riittämään mulla loppuun saakka (on siis tyyliin jo nyt heti äärimmillään), niin ehkä sen voi vielä sitten vaihtaa.

  Katsotaan mitä käy :)

  ReplyDelete