Wednesday, April 25, 2012

rv31+2

Olo on hiukan kohentunut eilisestä, mutta aamu alkoi väsyneillä kyyneleillä. Edelleen on ihan hirveä väsymys, tuntuu että voisin helposti nukahtaa tähän paikkaan. Asiat harmittaa himpun verran vähemmän, mutta paljoa lisää ei kuppiin juuri nyt mahdu. Ehkä jooga illalla auttaa.

Lisäksi tänään on nälkä. Siis nälkä, vatsa kurnii. Normaalin aamupalan jälkeen nappasin vielä kahvilasta mansikkavaahdon (niitä Valion sellasia rahka-vaahto-asioita) välipalaksi ja tälleen tunti (ihan tavallisen) lounaan jälkeen oli pakko jo syödä iltapäiväksi tarkotettu banaani.

Jotenkin luulen, että tässä ehtii vielä tulla nälkä ennen töistä lähtöä (ja joogaa) ja jotain ruokaa pitäisi vielä saada.

Mistä tämä nälkä tulee? Väsymyksestä?

6 comments:

 1. Mää niin tiedän, miltä tuo loputon väsymys tuntuu. Ja se pelkkä väsymys sinällään pistää monet hoitamattomat asiat harmittamaan vielä enemmän kuin ne muuten harmittaisivat.

  Jos yhtään lohduttaa, niin mulla se pahin väsy ehkä meni ohi ja tän laskeutuneen mahan kanssa elo on muutenkin helpompaa. Plus tietty se, että ei tartte enää mennä töihin stressaamaan työnantajan asioista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äitiyslomaa odotellessa.. Pitäisköhän lainaa kaverilta B5:t ja kattoa ne uudestaan. Ja Voyager myös! Ja Twilight! Mitäs kaikkea katottavaa sulla olikaan? ;)

   Delete
  2. Löytyy Voyager, Enterprise, TNG ja DS9. Ja Twin Peaks on nyt myös kaverilta lainassa. Sen sopivuudesta raskausajalle en oo kyllä ihan varma. :)

   Delete
  3. Ooh hei ton Voyagerin voisin kyllä joskus tulla nappasemaan lainaan. Se jäi multa sillon aikoinaan vähän kesken, mielelläni kattoisin sen joskus kokonaan.

   Jos kaipaat raskausajalle sopivaa katsottavaa hömppää, niin tää Gilmore Girls, jota oon nyt kattonu, on kyllä aika kiva. Jopa mies kattoo tätä mielellään, ja se on kuitenki melko nirso telkkarisarjojen suhteen!

   Delete
 2. Olin tänään jumpassa ja matkalla jumppaan haukottelin ihan tauotta. Myös ennen jumpan alkua haukottelin vähän väliä ja ihmiset varmaan säälivät minua, että mitä ihmettä minä siellä teen. Nyt jumpan jälkeen on ihme kyllä paljon energisempi olo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, jumppa kyllä yleensä piristää - mutta kun rentoudutaan, niin siinä kyllä äkkiä tulee uni silmään. Toisaalta, sen jälkeen kun olin hetkeksi nukahtanu sinne joogaan, niin olo oli jo ihan suhteellisen pirteä :-) Kai siis jotain hyötyä siitäkin!

   Delete