Monday, April 9, 2012

rv29+0

Selkä aivan älyttömässä jumissa. Olin scheduloinut tälle päivälle ilmeisesti vähän liikaa asioita, koska kello alkaa lyödä yhdeksää, enkä ole vieläkään päässyt venyttelyyn asti.

Pääsiäinen alkaa olla siis ohi ja teki mieli tulla vaan nopeasti heittämään tänne vielä kuva sulosista vaatteista, jotka mummu (miehen äiti) meidän pikkuiselle osti.


Kuvassa siis vasemmalla pieni valkoinen body + pilkulliset potkarit (kotiintulovaatteiksi ajatellen), takana froteinen valkonen 'neule', froteinen punainen mekko ja siihen sopiva punasilla tassunjäljillä koristeltu body. Edessä vihreä-valkoraidallinen body + valkoset verkkarit ja vihreäpallollinen body + vihreät verkkarit. Takana superihana löydös: pehmoinen, lämpöinen haalari, myös kotiintuloa ajatellen. Voidaan varmaan lähteä siitä oletuksesta, että heinä-kesäkuussa on melkosen lämmin, mutta aina väliin sattuu niitä sadepäiviäkin.

En oo ihan varma kuinka paljon pitäisi olla bufferissa vaihtovaatteita (näitä perusbodeja jne.), mutta uskoisin että meidän varastot alkaa olla pikkuhiljaa aika hyvällä mallilla.

Nyt pitäisi vaatteet enää pestä ja inventoida vähän tarkemmin. Viimeistään äitiyslomalla siis.

6 comments:

 1. Ihania! Kannattaa muuten hankkia bodyt ja paidat kietaisumallisina, ainakin ne pienimmät. On paljon helpompia kuin päänyli vedettävät. Ainakin jos lapsi on kovin vempula. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, miehen sisko sanoi ihan samaa! Täytyy kiinnittää huomiota :) Teillä on selkeesti kietasumallit ollu kovaa huutoa?

   Delete
  2. Joo, mieluummin niitä mut on noita perinteisiäkin. Tosin enemmän huudon kanssa niitä puetaan. Toisaalta, eipä huutoon kukaan kai ole kuollut, äidin sydäntä vaan raastaa kun pieni määkii pää punaisena.

   Delete
  3. Voi pientä määkijää :D No, katsotaan minkälainen show meillä sitten syntyy...

   Josta tuli mieleen, että sukkia varmaan pitäisi ostaa lisää (tällä hetkellä on yksi pari) ja niitä pieniä käsisuojia, ettei toinen raavi itteään (näitä ei varmaan tarvii kuin yhdet varakappaleet?).

   Delete
 2. Bodyjen "kuluminen" riippuu kahdesta asiasta: käytetyistä vaipoista ja siihen yhdistettynä vauvan kakasta (ts. jos nämä ei sovi yhteen, saa jokaisella vaipanvaihdolla vaihtaa bodynkin kun tulee ylivuodot, kunnes löytää oikeanlaiset vaipat - kaikki ei sovi niistäkään kaikille vauvoille yhtä hyvin...), ja pulauttelutiheydestä, ts. toiset pulauttelee kaikki vaatteensa joka syönnillä, toiset ei pulauttele juuri ollenkaan (meidän tytöt kuului jälkimmäisiin).

  Minä henkilökohtaisesti taas en tykännyt ollenkaan kietaisumalleista, mun mielestäni ne oli paljon haastavammat pukea vauvan venkuroidessa kuin pään yli vedettävät - pitää vaan katsoa, että niiden pääaukon saa tarpeeksi isoksi (nepparit tai sellaiset vekit), niin solahtavat pään yli kyllä ihan kivuttomasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä kietasu vs. 'normi' -body-keskustelussa on selkeästi kaksi koulukuntaa :) Luultavasti tällä on paljon tekemistä sen kanssa minkälaisia lapsia sattuu saamaan.

   Ja että vaippojakin saa etsiä oikeanlaisia? Kyllä nää on mystisiä juttuja, luulisi että vaippa kun vaippa käy :)

   Delete