Sunday, April 22, 2012

rv30+6

16 työpäivää jäljellä.

Täällä ollaan onneks jo ihan tautivapaita. Perjantaina alkoi jo olla aika lailla valoa tunnelin päässä ja tuli ensimmäistä kertaa koko viikon aikana sellanen olo, että nyt on NÄLKÄ. Kevyehköllä ruoalla ollaan edelleen menty, kaikki ruoka tuntuu aiheuttaa vähän epäluuloja ja harvoin on varsinaisesti nälkä tai edes mieliteko.

Perjantaina alkoi olla myös sellanen olo, että nyt voisi koittaa saada jotain aikaseksi ja viikonloppu on mennyt aikalailla touhutessa. Viikonlopun saavutuksiin kuuluu  muun muuassa lisää bändisovituksia ja -treenausta, uusi, jättimäinen valaisin olkkariin (80cm halkasijaltaan pyöreä plafondi, kuin aurinko katossa) ja lisäksi mahaotuksen vaatteiden pesu, inventointi ja järjestäminen.

Viimeisimpään näistä sai ryhtymään lapsen Espanja-isoäiti, joka oli hienosti saanut mopon hallussa käytyään paikallisilla vauvanvaatekaupoilla. Joko tää tietty kauppa on erityisen halpa, tai sitten siellä kaikki on vaan paljon halvempaa. No nyt on lapsella ihania lyhythihaisiakin bodeja - suurin puutos (sukkien lisäksi), jonka vaatevalikoimassa huomasin.

Noin muutoin inventaario osoitti, että eiköhän meillä ole aikalailla riittoisasti vaatteita ainakin ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi, varmaan jopa puoleksi vuodeksi. Kuinka paljon vaatteita tommonen pikkunen tarvii? Nyt on lähinnä sellainen olo, että toivottavasti kaikkia ehtii / muistaa pitää ennen kuin jäävät liian pieniksi.

Muita huomioita tässä on ollut mun yllättävät raskaushormooni-iskut. Siis olot on saattanu mennä hetkittäin melko alakuloiseksi ihan ilman mitään varsinaista syytä - tai sitten joku ihan pikkujuttu on riittänyt syyksi.

Tällä hetkellä harmittaa se, etten jotenkin ollut ihan parhaimmillani bänditreeneissä ja oma huono suoritus ärsyttää (varsinkin kun tietää muidenkin huomanneen sen).

Lisäksi mulla ei ole järkevää pitkää (yli vyötärön) takkia. Eikä liioin oikeastaan siistiä lyhyttäkään. Lainasin miehen villakangastakkia tänään lähtiessäni ulos. Päätin siis, että tilaan jonkun sellasen trenssitakin vaikka nythetisamantien jostain Ellokselta tai H&M:ltä, kai niitä on siellä pilvin pimein. Mutta jotenkin jumituin kuitenkin vain pähkäilemään ja arpomaan, eikä mikään tuntunut erityisen hyvältä ratkastulta. Suljin lopuksi selaimen ja huokasin, että kai se on lähdettävä ihan oikeille kaupoille.

Äh, tämmösten helppojen asioiden ei pitäisi olla näin hankalia. Ja olipas todella aurinkoinen entry tämäkin.

2 comments:

  1. Olen jotenkin kuvitellut koko ajan mielessäni, että meillä on lasketut ajat tosi lähekkäin, mutta eipä olekaan. :) Jos vauva sattuisi syntymään kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa, niin tämä tapahtuisi alle kahden viikon päästä. Aika hurja ajatus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho, no sähän olet jo ihan nurkilla sitten! Nyt vaan tsemppiä loppurutistukseen - kirjaimellisesti :) Mulla on vielä tässä pari kuukautta aikaa (no puoltoista, jos laps syntyy pari viikkoa etuajassa) valmistautua synnytykseen :)

      Delete