Thursday, April 26, 2012

rv31+3

Noniin, siitä väsymyksestä. Kävin eilen hakemassa auton huollosta (saatiin takapenkille isofix-kiinnitykset) ja ajelin kaikessa rauhassa joogaan. Totesin, että sellainen päivä jollon on pakko olla aikaa, eikä kiirettä, muuten en selviä.

Jooga oli kömpelöä, enkä oo eläissäni ollut näin kankea (erityisesti takareisistä) kuin nyt. Ei todellakaan mitään yllättävää notkeuden tunnetta ole tässä raskauden aikana tullut.

Ja enköhän nukahtanut loppurentoutukseen. Kuulin kyllä ohjaajan sanovan, että noustaisiin jo istumaan, mutta mun aivot ignoroi sen aivan täysin ja sammuin kuin saunalyhty. Hätkähdin siihen, että kaveri ravisteli polvesta. Aavistuksen kiusallista.

Tosiaan, se nälkäkin. Tänäänkin tuli sitten syötyä aamupalan jälkeen vielä välipala ennen lounasta. Nyt katsotaan selviänkö kotiin asti ilman välipalaa nro 2 lounaan jälkeen (banaanin jo vetäsin).

Tänään oli myös viimeinen, synnytyksestä kertova perhevalmennus. Taas oli aika kivaa. Joko meillä on vaan jotenkin erityisen hyvä ryhmä tai hyvät vetäjät, mutta näistä on kyllä jäänyt aina hyvä mieli. Valmennuksen päätteeksi käytiin hakemassa lastenvaunut ja turvakaukalo ja kasa pikkusälää. Lisää rukseja vauvakama-hankintalistaan.

Toisaalta tuli myös lisää kohtia mun äitiysloma-todo-listaan. Yksi perhevalmennuksessa ollut neitokainen kehui saaneensa aivan älyttömän hyvää raskausajan hierontaa täältä. Kyseessä siis raskaus- ja vauvahierontaan erikoistunut paikka Helsingissä, Organic Spirit. Kuulosti siltä, että toi olisi juurikin sopivaa äitiysloma-ajan aktiviteettia. Jalkahierontojakin saa.

Ja vielä päivän linkkivinkki - parsakausi on alkanut ja tätä parsapiirakkaa on kuulemma vaan tehtävä. Jos nälkä ei tapa, taidan mennä kotiin kaupan kautta..

4 comments:

 1. Voin lämpimästi suositella hierontaa, pakarijumit jäi viime kerralla hoitopöydälle. Ja hierojan mukaan se on hyvää valmistautumista synnytystäkin ajatellen, että pitää lantion notkeana ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, hyvä juttu. Täytyy tosiaan varata sinne aika :)

   Delete
 2. Siihen loppurentoutukseen voi hyvin nukahtaa, vaikka ei olisi raskaana ja ihan kuolemanväsynyt. On ainakin treeni tehnyt tehtävänsä ja täydellinen rentouden tila saavutettu! :-)

  Mä ruksin tänään hankintalistalta vaipat! Olipa hassu olo Prisman kassalla niiden ostosten kanssa. Ei ole kyllä ennen tullut vaippoja osteltua. :)

  ReplyDelete
 3. Hyvä! Mulla on kanssa yksi paketti vastasyntyneen vaippoja. Pohdin tossa pitäiskö ostaa toinen paketti jotain toista merkkiä, kun kuulemma noissa on isojakin eroja...

  Ja joo, mä oon keskimäärin muutenkin melko nopeasti rentoutuvaa sorttia ja joskus noilla tunneilla on pohdiskellut nykyelämän kummallisuutta, kun toisinaan ainoat hetket, jolloin voi hyvällä omalla tunnolla rentoutua on ne, joista on varta vasten ostanut.

  Ostetaan rentoa aikaa, että sellasta :)

  ReplyDelete