Tuesday, April 10, 2012

rv29+1

Tehtiin hit&run isku Stokkalle 20min ennen sulkeutumista (keskustassa asumisen ihanuutta). Tarkoitus oli ensisijaisesti käydä hakemassa jänikselle ruokaa, mutta samassa kerroksessa olikin sitten vauvantarvikeosasto, jonne tehtiin myös pikaisku.

Summamutikassa haaliin käsiini mitä vaan vastaantulevaa, jonka muistin olevan mun hankittavien tavaroiden listalla. Ei niin, että ne olis nyt olleen super-urgentteja, mutta tässä on ollut nyt kuitenkin tarkoituksena alkaa muuttaa tota 'ei oo'-listaa 'joo löytyy'-listaksi.

Eli punaisesta vihreeksi muuttui muun muuassa sinkkivoide, lansinoh-voide, liivinsuojat, talkki, baby oil ja ihan peruspeppurasva. Hyvähyvä, pikkuhiljaa.

Lisäksi sain postissa masuvyön ja ne pari tilaamaani masutuubia. Vyö näyttäisi olevan sopivankokonen (M) ja uskoisin sen riittävän ihan loppuun asti. Pieni helpotus, koska toi koon valinta oli tosiaan varsin hankalaa.

Noin niinkuin alkaneen viikon kunniaksi jälleen kerran yksi vauva.fi-keskustelu, joka sai nauramaan ääneen. Ei niin, etteikö se varmasti mietityttäisi onko sillä merkitystä mihin suuntaan lapsen kasvot on autossa ... mutta osa noista vastauksista. Voi elämä.

Ps. Mikä heinä tuolla oikein on alkanut kukkia ja levittää siitepölyä, kun silmät on näin kutisevat?

2 comments:

  1. Leppä. Tosin sun tapauksessa se heinä on kyllä luultavasti nimeltään "katupöly", koskapa raskausaikana allergiat ja muut immunologisen järjestelmän häröt yleensä helpottavat - elimistö leikkaa puolustusbudjettia, ettei vahingossa tulisi käyneeksi kohtuun pesiytyneen vieraan kudoksen kimppuun. Biologia on mahtavaa! :D

    ReplyDelete
  2. Leppä - ja lisäksi luinpa juuri tällaisen uutisen: http://www.hs.fi/kotimaa/Koivun+siitep%C3%B6ly%C3%A4+eniten+sitten+vuoden+1993/a1305559652350

    Biologia on kyllä ihmeellistä! Ja voi hyvin olla, että koivusta (ja lepästä) huolimatta tässä kärsitään siitä katupölystä :)

    ReplyDelete