Wednesday, June 20, 2012

rv39+2

Aamulla oli siis neuvola nro 8. Kaikki edelleen kuten pitää, lapsen pää kiinnittynyt, ollaan valmiita synnytykseen. Mies on kysellyt aamuisin syntyykö lapsi tänään.


Kaveri oli tehnyt jonkun leikkimielisen ennustusjutun ja kertoi lapsen syntyvän 27.6. Tai 23.6. Mitä näitä nyt on. Itsehän taisin miehelle veikata tota juhannusaattoa.

Anyway, neuvolassa siis kaikki hyvin. Painolle hymähdeltiin ja hemoglobiinia kehuttiin (en ole syönyt rautaa enää aikoihin). Tässä statsit:

Paino: 2000g / vko (0g / vko) (kokonaisnousu nyt 7.3 kg)
Turvotus: + (+/-) (selittää myös painoa)
Verenpaine: 118/85 (121/85) (aika samoissa siia vielä mennään. Onneksi ei kuitenkaan hirveän hälyyttävää)
Hb: 130 (121)
Sf: 33,5 (32) (ollaan melkein takas keskikäyrällä)
Lapsivesi: N (N)
rt (rt)
Syke: 145 (150)
Liikkeet: ++ (++)

Sydänääniä kuunnellessa lapsi tekikin oikein näyttävän potkumöyrintä-sarjan neuvolatypyn iloksi. Liekö kiukustunut siitä kaikesta tunnustelusta ja pään liikuttelemisesta (tai lähinnä kokeilemisesta).

Neuvolan jälkeen kävin nauttimassa viereisessä Picnicissä latten, tulin käymään kotona ja suuntasin puistoon. Vieressä tyttöjä harjottelemassa siltakaatoa ja mulla vähän ikävä tanssia ja temppuilua. Toisaalta, minä saan istua puistossa, kun toinen tytöistä huokasi mitä jos ei meniskään töihin, soittaisi vaan joo sori en voi tänään tulla, tuli kesä.


ps. Tämä entry kirjoitettu touch-screen puhelimella. Pahoittelen kirjoitusvirheitä.

5 comments:

 1. "Tuli kesä" <3

  Ps. En ainakaan huomannut yhtään kirhoutusvirettö, kielioopinatso täällä hwi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä itseasiassa bongasin yhden kirjotusvirheen äsken. Korjasin pikavauhtia! Ja hei btw, internet ja sosiaalinen media .. Käytiin eilen miehen kanssa Latvassa vetämässä sapakset (joskus kympin aikaan).

   Samalla Foursquarauduttiin sisään ja bongasin sielä varsin tutunnäkösen profiilikuvan, joka oli check-innannut sinne kaks tuntia aikasemmin. Arvaatko kenet? ;)

   En sitten tohtinut lähteä etsimään sen tarkemmin vieläkö tämä kyseinen henkilö olisi ollut paikalla (ja olisinko tunnistanut ylipäätänsä kuvan perusteella).

   Delete
  2. :D Internets for the win!

   En mä kyllä ois siellä enää ollut, muistin nimittäin tsekata sisään vasta lähtiessäni :D Oispa ollut hauska tavata!

   Latva on jotenkin ihana. Eksyin sinne kun kävi ilmi, että vauvauintitreffit oli menetetty joka tapauksessa, ja poistuin sieltä, etten missaisi myös nukkumaanmenotreffejä. Oli silti kiva pitää vähän vapaailtaa, vaikka hieman suunnittelemattomammin kuin olin ajatellut.

   Delete
  3. Olis ollut kyllä hauska törmätä, ja vielä näin 'oudosti': moi, bongasin sut 4sq:sta :D

   Latva oli ihan mainio. Juuri on yksi meidän lempparimestoja ja oltiin nytkin menossa sinne sapaksille, mutta oltiin liian myöhään liikkeellä, joten meidät ohjattiin Latvaan. Eka kerta mulle siellä, mutta ei varmastikaan vika. Ja niillä oli hyviä alkoholittomiakin juomia!

   Delete
  4. Niin, ja siis ehkä törmäämisen voisi tehdä joskus vähän suunnitellummin!

   Delete