Tuesday, August 14, 2012

kuukausi 1, päivä 14

Naiset ja herrat, saanen esitellä uusimman addiktioni:


Hunajamantelit. Tuli ihan nurkan takaa, ikinä ennen en oo tämmösiin sortunut. Nyt on jo toinen pussillinen menossa!

In other news: meillä oli tänään bänditreenit. Meinasin jo viime hetkellä jänistää lapsen ja kuulokkeiden kanssa (se olisi kuitenkin vaan lopulta lapsen ja bändiläisten kiusaamista). 

Mutta kuulkaa arvatkaa mitä! Onnistuttiin ujuttamaan kuulokkeet nukkuvan lapsen päähän ennen soiton alkua ja niinhän siinä kävi, ettei laps varsinaisesti herännyt missään vaiheessa kunnolla (välillä söi vähän) koko treenien aikana! Erityisesti viimeinen tunti (tai ainakin kolme varttia) meni ihan täydessä unessa mun käsivarsilla.

Tästä voidaan siis ilmeisesti päätellä, että:

- kuulokkeet toimivat ja demppaavat äänen hyvin. Ei herännyt laps kovempiinkaan rumpufilleihin (tai mun huutoihin). Treenien päätteeksi otin sitten kuulokkeet pois (oltiin jo pakkailemassa kamoja siis) ja lapsi heräsi säpsähtäen (olettaisin, että ääniin).

- kuulokkeet eivät ole aivan tuskallisen epämukavat, koska laps onnistui nukahtamaan ja nukkumaan ne päässä. Toki korvien ympärillä oli aikamoiset jäljet kyllä jälkikäteen.

- mun vasen hauis kestää Hulkin tavoin, kun kyse on lapsen nukkumisesta ja bänditreenien sujumisesta (pelkäsin lapsen heräävän, jos alan venkslata sitä pois siitä).

- lapsen voinee joskus toistekin ottaa mukaan treeneihin.

Todisteaineistoa: siinä se on ja nukkuu!

8 comments:

 1. Oi niin suloinen noiden kuulokkeiden kanssa!!
  Muutoin niin, eikös olekin aika uskomatonta, miten äiti jaksaa kantaa lastaan, paljon enemmän kuin ikinä olis uskonut mitään kykenevänsä kantamaan. Vähän mukaillen: she's not heavy, she's my baby :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua, mistä toi 'she's not ... ' on? Hirveä oikosulku, vaikka tuttu juttu!

   Delete
  2. honey, the beatles :) "he ain't heavy, he's my brother" :)

   Delete
 2. Termos!
  Minä lueskelin viime yönä koko tämän blogin läpi ja ihastuin suunnattomasti kirjoitustyyliisi! Erityisen paljon minua miellytti siellätäällä vilisevät englanninkieliset lauseet (glad to know I'm not the only one!) ja taloudessanne asustava ihastuttava ristiturpa. (I also happen to be a servant for one, slightly bigger one, though.)

  Joten ilmoittaudun lukijaksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei jee ja tervetuloa! Osasin oikein vaklata että sullakin on blogi samasta aiheesta, menenpä katsomaan :)

   Delete
 3. Mistä noita hunajamanteleita saa? Tosin varmaan olis parempi pysyä niistä erossa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon ostanut niitä ihan S-marketista! Ja hei, katsoisin näiden olevan kuitenkin jotenkin terveellisempiä kuin perussuklaa tai karkki :)

   Delete