Friday, December 16, 2011

aurinkoa risukasaan jne.

Nyt alkaa olla pikkuhiljaa sellainen olo, että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Vatsa onkin nyt ollut aamun jälkeen ihan hiljaa ja tulin alkuiltapäivästä kotiin makoilemaan miehen kainaloon sängylle ja torkkumaan vähän.

Koti on siisti siivoojan jäljiltä ja vähän vielä töitä ja sitten voikin jo siirtyä viikonlopun viettiin.

Lisäksi: kävin vaa'alla, ensimmäistä kertaa sitten 8. viikon neuvolan (viis viikkoa sitten). Näyttää siltä etten ole juurikaan (jos ollenkaan) lihonut ensimmäisen neuvolan jälkeen. Tai ainakaan paino noussut. Toki eilen tosiaan oli vatsa vähän kuralla ja tänään söin vähän kevyemmän lounaan, mutta en usko että yhdessä päivässä heilahtelu nyt NIIN suurta on.

Tämä hyvä siksi, että olo on hyvin lihonut, odotin paljon enemmän, monet housut kiristää vatsan kohdalta ja syytin vain itseäni lihomisesta. Nyt voinen kuitenkin hyvillä mielin ostaa housuja jotka ei kiristä. Painon ei tässä kuulukaan mitenkään huikeasti nousta ja eletään toivossa että kokonaisnousu pysyy mahd. pienenä.

Ystävältä sain hienon linkin. Suosittelen lämpimästi.

2 comments:

 1. Ole vaan tyytyväinen kun paino ei nouse äkisti. Mulla on tullut sitä jo aika paljon...

  Ihmeesti tää bloggeri ei näytä sun postauksia, ihan kummallista! Pitää yrittää tulla linkin kautta aina, kun ei se lukemistoon päivitä.

  ReplyDelete
 2. No hitsi! Tyhmä bloggeri :( kärsiiköhän muut samasta ongelmasta... Mä itse käydän google readeriä kaiken lukemiseen, sillä saa näppärästi KAIKEN mitä seuraan samaan paikkaan :)

  Painonnousun suhteen joo, oon todella positiivisesti yllättynty, kun kuitenkin nää viis viikkoa on käytännössä kulunu sohvalla istuen maailman laiskimpana eläimenä.

  Ajattelin mennä tänään katsomaan vähän uusia vaatteita ja jopa vilkasta äitiysosastoja :

  ReplyDelete