Monday, December 12, 2011

rv11+7

Kuulemma mun pitäisi alkaa lähestyä seesteistä, virkeää ja energistä raskauden keskivaihetta. Ainakin mun tapausessa se virkeys kyllä näkyy ainostaan iltakukkumisena. Oon ollut silmät ihan ristissä koko päivän tänään töissä, eikä mikään ihme - viiden-kuuden tunnin yöunet ei riitä pitämään mua toimintakykysenä koko päivää.

Noin muutoin olo on periaatteessa ihan ok, mutta aina välillä on vähän äklö ja turvonnut ja hankala olo. Lisäksi olen huomannut pienen, mutta hälyyttävän työmotivaation muutoksen. Voi olla että johtuu joulun lähestymisestä (toinen jalka jo joulussa!), mutta on ollut sellainen olo, että voisin nyt lopettaa työt ja vaan keskittyä pitämään itsestäni (ja tosta otuksesta) hyvää huolta.

No, onneks se joulu on pian, vaikka ohihan seki vilahtaa ihan hetkessä.

Neuvola osa 2 varattua, vielä pitäis varata aika sokerirasitustestiin. Sain myöskin jo takasin tuloksia labrasta ja pääosin kaikki oli ihan ok. Valkosoluarvot vähän korkealla, mutta kuulemma suurimmalla osalla raskausaikana on näin. Lisäksi kuulemma flunssa kohottaa näitä arvoja.

Eli näillä mennään!

2 comments:

  1. Vihdoinkin bloggeri näytti sun uusimman päivityksen. Kumma homma, mutta kaikkien blogeista ei päivity kaikki postaukset. Luulin jo, että olen sun blogin ihan kadottanut!

    Onnea hyvistä ultrauutisista!

    ReplyDelete
  2. Täällähän minä edelleen :) Harmillisesti bloggeri sitten vaan jotenkin bugaa noiden päivitysten kanssa. Höh!

    ReplyDelete